Renault anunta un concept bazat pe noua Dacia Duster Facelift

Renault anunta un concept bazat pe noua Dacia Duster Facelift
  • Renault anunta noul Duster Detour Concept
  • Modelul are la baza SUV-ul Dacia Duster
  • Debutul are loc pe 16 octombrie
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Renault sunt pe cale sa prezinte in fata lumii intregi un nou concept car spectaculos care, asa cum o sugereaza si denumirea sa - Duster Detour, are la baza automobilul romanesc Dacia Duster.

Urmand a lua startul la mijlocul saptamanii viitoare, pe data de 16 octombrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Johannesburg va gazdui si premiera mondiala a noului Renault Duster Detour, un concept car ce are la baza ultima generatie a automobilul romanesc Dacia Duster.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest studiu sunt limitate la acest moment insa, dupa cum putem observa si in aceasta prima imagine facuta publica, modelul in cauza iese in evidenta printr-o caroserie finisata intr-un galben vibrant, la care se mai adauga si numeroase ornamente vopsite in gri mat.

De asemenea, noul Renault Duster Detour Concept se mai bucura si de blocuri optice frontale, plus posterioare inzestrate cu tehnologia LED, lista cu atractii principale continuand cu jantele in doua culori, ce se remarca printr-un design in cinci spite.

In ceea ce priveste interiorul, cadrele care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca designerii Renault Design Central Europe - departamentul insarcinat cu realizarea conceptului Renault Duster Detour, sa fi operat si aici cateva modificari importante.

Renault Duster Detour Concept - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe