Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noua Mazda Koeru, imagini reale

  • Mazda Koeru debuteaza oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • Concept car-ul japonezilor anticipeaza un SUV de oras
  • Lista cu atractii principale include un design sexy si tehnologia SKYACTIV
Distribuie pe Facebook

Mazda completeaza lista premierelor mondiale lansate cu ocazia celei de-a 66-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt printr-un concept car extrem de sexy si interesant.

Botezat Koeru - care, in limba japoneza, se traduce prin "a depasi", "a trece dincolo de limite", studiul de design cu pricina anticipeaza un SUV de oras, conform declaratilior facute de oficialii niponi.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda KoeruSalonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Acum ca este vorba despre urmatoarea generatie a popularului CX-7 sau ca discutam despre un model nou-nout doar timpul o poate spune, drept pentru care lasam in urma speculatiile si ne bucuram de pe deplin de formele concept car-ului pregatit de Mazda pentru evenimentul IAA Cars 2015.

Oricum alta alternativa nu avem, oficialii japonezi refuzand sa publice informatiile tehnice intalnite in cazul de fata si preferant sa se limiteze la a dezvalui ca prototipul Koeru "ofera o aerodinamica exemplara si, totodata, stabilitate la viteze ridicate".

Asta in timp ce "tehnologia SKYACTIV include un tren de rulare si suspensii eficiente, gandite pentru a comunica optim cu soferul, precum si caroseria si sasiul rigide, care sporesc manevrabilitatea si siguranta".

In cadrul aceluiasi Salon Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, oficialii Mazda mai expun - pe langa noul Koeru, si modelele CX-3, respectiv MX-5.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru

Sursa Foto: www.autoblog.com / www.unitedpictures.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mazda Koeru
mai multe