Suzuki Air Triser, conceptul care anunta dorinta japonezilor de a face un van

Suzuki Air Triser, conceptul care anunta dorinta japonezilor de a face un van
  • Motorul este de 1.4 litri pe benzina
  • Tractiunea este 4x4 si cutia e automata cu 5 rapoarte
  • Designul este inspirat de Volkswagen T1 si masinile Kei Cars
Distribuie pe Facebook

Chiar inainte ca Salonul Auto de la Tokyo sa debuteze, japonezii de la Suzuki au prezentat primele imagini oficiale cu un concept de minivan.

Atunci cand ne gandim la minivan-uri de succes, ne vine in minte celebrul Transporter de la Volkswagen si eventual cateva Mercedes-uri sau Renault-uri. Insa la japonezi parca nu ne-am duce cu gandul... Se pare ca cei de la Suzuki vor sa schimbe acest lucru si au de gand sa lanseze un minivan cat de curand. Si pentru asta tocmai au lansat un concept inaintea debutului live de la Tokyo Motor Show 2015.

Masina dezvaluita in cateva imagini inedite se numeste Air Triser si este un minivan compact care ofera spatiu pentru 6 persoane. Cabina este integral configurabila si modulara, cu 3 randuri de scaune, care isi pot schimba pozitia in multe feluri. Ba chiar intr-o anumita configuratie interiorul masinii poate fi transformat intr-un lounge veritabil de relaxare.

Suzuki Air Triser

Anumite pozitii ale scaunelor pot transforma habitaclul intr-un adevarat dormitor pentru 2 persoane, sau intr-un spatiu cald si primitor pentru calatorie. Scaunele pot fi pozitionate fata in fata, pentru a lua masa impreuna cu prietenii sau pentru a te bucura de un joc de societate, sau pot fi instalate in mod normal, pentru situatia in care toate locurile sunt ocupate. Interesant este ca pana si volanul masinii este rabatabil si se poate ridica in cazul in care cineva doreste sa se intinda si sa doarma mai confortabil.

La interior este un ecran LCD mare, spre care se indreapta privirile pasagerilor cand scaunele sunt aranjate in forma de canapea. La acest sistem multimedia se poate conecta orice device mobil in timp ce sunetul le este oferit pasagerilor prin intermediul unui sistem audio de inalta fidelitate. Finisajele interioare sunt special gandite pentru a lasa impresia unui camin, cu stofa de calitate pe scaune si pereti, dar si o imitatie de parchet pe podea.

Suzuki Air Triser

Air Triser are o lungime de numai 4,2 metri si isi propune sa imbine practicalitate celebrului Volkswagen T1 Bus cu care si seamana la exterior, cu dimensiunea redusa a celebrelor masini japoneze de tip Kei Car. Sub capota se gaseste un motor pe benzina de 1.4 litri turbo care, impreuna cu un sistem hibrid si al unei cutii automate cu 5 trepte de tip Allgrip, ofera o tractiune 4x4 permanenta. Probabil ca masina de serie nu va fi asa de mica, dar cu siguranta nu i-ar strica nimanui tractiune 4x4 pe un minivan compact care va duce transportul familiei in confort la un nou nivel. Unul mult mai accesibil.

Suzuki Air Triser

Suzuki Air TriserSuzuki Air Triser

Suzuki Air Triser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Suzuki Air Triser
mai multe