Tot ce mai trebuie sa faca Hyundai acum este sa construiasca aceasta masina si va domina industria auto

Tot ce mai trebuie sa faca Hyundai acum este sa construiasca aceasta masina si va domina industria auto
  • Hyundai prezinta la Geneva noul Le Fil Rouge
  • Conceptul anunta viitorul limbaj de design al marcii
  • Interiorul propune un program Wellness Care
Distribuie pe Facebook

Hyundai a crescut intr-un an cat altii in zece. Alaturi de Kia, compania sud-coreeana este pe cai mari si sufla puternic in ceafa producatorilor europeni, fie ei germani, francezi sau italieni.

Pe langa cea de-a patra generatie a celebrului Santa Fe si primul crossover de clasa subcompacta cu propulsie electrica, Hyundai a mai adus in cadrul slonului care se desfasoara zilele acestea la Geneva si un concept pe nume Le Fil Rouge.

Nu denumirea este insa cea care primeaza, ci design-ul senzational de la nivelul caroseriei. Cu care, s-au grabit sa afirme oficialii producatorului sud-coreean de automobile, ne vom mai intalni si in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

Mai precis, toate modelele de serie pe care Hyundai le va lansa pe piata in anii urmatori, fie ele sedanuri, crossovere ori SUV-uri, vor fi livrate in showroom-uri alaturi de un exterior inspirat de ce vei vedea in fotografiile de mai jos.

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Ar fi si mai bine insa daca sefii producatorului sud-coreean de automobile ar da unda verde unei versiuni de serie a conceptului Le Fil Rouge. Cu motorizarea V6 bi-turbo de 3.3 litri si 370 de cai putere sub capota, daca se poate...

Dar, cum sansele ca acest lucru sa se si intample sunt inexistente, nu ne mai ramane decat o singura speranta: ca elementele pe care astazi le intalnim la noul studiu de design vor ajunge pe modelele de maine intr-un numar cat mai mare.

Iar acum nu ne referim doar la exteriorul tipic unui fastback cu patru / cinci portiere, ci si la interiorul pentru patru persoane. Interior cu display-uri tactile in locul butoanelor fizice si un program Hyundai Wellness Care pentru relaxare.

Pe scurt, viitorul arata (extrem) de bine pentru producatorul sud-coreean de automobile - care, alaturi de compania sora Kia, a crescut intr-un an cat altii in zece, dupa cum demonstreaza modele precum i30 N sau Stinger GT.

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Hyundai Le Fil Rouge Concept
mai multe