Uita de Mercedes A45 AMG! Volkswagen prezinta oficial noul Golf R Hurricane cu motor de 2.0 litri si 526 CP

Uita de Mercedes A45 AMG! Volkswagen prezinta oficial noul Golf R Hurricane cu motor de 2.0 litri si 526 CP
  • Uita de Mercedes A45 AMG!
  • Volkswagen prezinta oficial noul Golf R Hurricane cu motor de 2.0 litri si 526 CP
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta aprinsa de verde, respectivul model se remarca, la interior, in special prin scaunele din carbon. Si, nu in ultimul rand, roll cage-ul care a luat locul banchetei.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din ultima parte a toamnei lui 2020, cea mai recenta generatie a legendarei game comercializate de compania Volkswagen sub denumirea de Golf isi intampina cumparatorii, in aceste zile, intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de performanta disponibila sub numele de Golf R, cu respectiva masina de clasa compacta bucurandu-se de serviciile unei unitati turbo in patru cilindri.

VW Golf R Hurricane

Despre automobilul oferit alaturi de un propulsor cu capacitatea de 2.0 litri si 320 de cai putere pe ambele punti, proiectat pentru a sprinta de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.7 secunde, este vorba, oarecum inutil de adaugat, si in materialul nostru, cu hot-hatch-ul in cauza aflandu-se la baza ultimului experiment semnat de ucenicii producatorului din Wolfsburg. Botezat simplu, dar sugestiv Golf R Hurricane, extremul vehicul iese numaidecat in caroseria finisata intr-o nuanta aprinsa de verde si echipata cu diferite elemente de culoare neagra ori din fibra de carbon.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, impresionantul hot-hatch scoate la iveala si o tapiterie din Alcantara, un volan cu trei spite, scaune fata de la Recaro si un roll cage ce se traduce prin disparitia banchetei spate. Sub capota - departe de privirile curiosilor, spectaculosul concept marca Volkswagen Group Retail Germany dispune de o motorizare de 2.0 litri si 576 CP, dotata cu o turbina HGP, plus un intercooler masiv, cu seria detaliilor demne de enumerat continuand cu viteza de top de peste 300 de kilometri pe ora, o suspensie Eibach, discuri de franare carbon-ceramice.

VW Golf R Hurricane

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf R Hurricane
mai multe