VIDEO: Cum a fost construit cel mai scump Nissan GT-R din toate timpurile doar cu dalta si ciocanul

VIDEO: Cum a fost construit cel mai scump Nissan GT-R din toate timpurile doar cu dalta si ciocanul
  • Nissan ne arata cum a luat nastere conceptul GT-R50 By Italdesign
  • Cele mai multe operatiuni au fost realizate manual de adevarati artizani
  • O versiune de productie ar putea ajunge pe piata la 900.000 de euro
Distribuie pe Facebook

La peste 900.000 de euro, atat cat ar putea costa versiunea de serie, conceptul care celebreaza 50 de ani de Nissan GT-R ar fi inclusiv... cel mai scump Nissan GT-R din toate timpurile. Si mai interesant este insa modul in care acesta a prins viata: folosindu-se doar dalta si ciocanul.

2018 reprezinta un moment extrem de important pentru istoria compania Nissan: este anul in care producatorul japonez de automobile aniverseaza cinci decenii - sau, daca vrei, jumatate de secol, de la introducerea legendarului model GT-R.

Nissan GT-R50 By Italdesign este numele conceptului care celebreaza acest moment special si, dupa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, a luat nastere in urma unei colaborari cu... celebra casa italiana de design Italdesign, evident.

Cum a prins insa viata reprezinta cel mai interesant aspect legat de modelul respectiv, un exemplar al variantei Nissan GT-R Nismo fiind transformat in mare parte manual, cu dalta si ciocanul, in masina care ar putea costa 900.000 de euro.

Pentru ca, vezi tu, conducerea companiei japoneze producatoare de automobile se gandeste foarte serios sa ofere si o versiune de serie a conceptului Nissan GT-R50 By Italdesign, pe care fanii sa o poata admira in fiecare zi la colt de strada.

De fapt, in cazul in care chiar va deveni realitate, masina care celebreaza cinci decenii - sau, daca vrei, jumatate de secol, de la introducerea legendarului Nissan GT-R nu va fi comercializata decat intr-o serie cu 50 de exemplare mari si late.

Fiecare echipat, cel mai probabil, cu acelasi propulsor V6 biturbo de 3.8 litri si 720 de cai putere care pune in miscare... exact, conceptul Nissan GT-R50 By Italdesign.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2018