Concurs Guidare Pilotare: CASTIGATORII!

Concurs Guidare Pilotare: CASTIGATORII!
  • Guidare Pilotare are loc la Bucuresti intre 10 si 17 septembrie
  • Cursantii vor participa la bordul masinilor BMW 1M si M3
  • Evenimentul are loc pe circuitul de la AMCKart
Distribuie pe Facebook

Guidare Pilotare a pus la bataie, alaturi de 4Tuning.ro, 3 cursuri Experienta M pentru 3 cititori. Acestia au postat cate un comentariu despre avantajele unui astfel de curs si dintre primii 10 cu cele mai multe voturi, am ales 3 castigatori.

Guidare Pilotare si 4Tuning.ro au ales castigatorii! In urma celor peste 200 de comentarii, am selectionat primele 10 pareri argumentate venite din partea cititorilor, in functie de numarul voturilor pozitive. Astfel, am ales 10 comentarii care aveau intre 25 si 90 de voturi pozitive fiecare sambata, in ultima zi de votare.

Dintre cele 10 comentarii selectate, am ales 3 castigatori. Acestia au fost alesi fara a se mai tine cont de numarul de voturi, ci de parerea exprimata in textul comentariului. Acestia primesc cate un curs Experienta M in cadrul caruia au ocazia sa se plimbe, alaturi de un instructor, la bordul unui BMW M3 sau 1M, pe circuitul de la AMCKart.

Iata numele castigatorilor:

Gabriel Bencze, Bucuresti

Eduard Gheorghe, Moreni, Dambovita

Catalin Ursachi, Baicoi, Prahova

Acestia au la dispozitie 3 zile pentru a lasa, tot prin cadrul unui comentariu la acest articol, datele de contact. Adica numarul de telefon si adresa de mail, sau sa trimita aceste date la office@4tuning.ro. Organizatorii Guidare Pilotare ii vor contacta pentru a le comunica ziua si ora la care trebuie sa fie la circuitul AMCKart.

Daca in termen de 3 zile nu primim confirmarea participarii, vom extrage un alt castigator.

Pentru mai multe detalii despre ce se va intampla inter 10 si 17 septembrie la Bucuresti, citeste AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe