Castiga un curs de pilotaj cu BMW M3 sau 1M Coupe oferit de Guidare Pilotare!

Castiga un curs de pilotaj cu BMW M3 sau 1M Coupe oferit de Guidare Pilotare!
  • Guidare Pilotare vine intre 11 si 14 septembrie la Bucuresti
  • Cursurile vor avea loc pe circuitul AMCKart
  • Participantii vor invata pe masini-scoala BMW M3 si 1M
Distribuie pe Facebook

In septembrie, Guidare Pilotare vine in Romania ca sa ne invete tehnicile si secretele unui condus in siguranta. Pana atunci insa, impreuna cu 4Tuning, pune la bataie 3 cursuri de pilotaj la bordul unui BMW M3. Participa la concurs si ai sansa sa castigi un curs BMW M Experience!

Cea mai prestigioasa scoala de pilotaj din Italia, Guidare Pilotare, vine in Romania si isi propune sa contribuie semnificativ la cresterea sigurantei din traficul romanesc. Impreuna cu fostul pilot de Formula 1, Siegfried Stohr, instructorii Guidare Pilotare vor da lectii celor inscrisi intr-unul din cele 4 tipuri de curs de-a lungul mai multor zile.

Citeste aici mai multe detalii despre Guidare Pilotare si ceea ce se va intampla la Bucuresti, pe 11-14 Septembrie!

Poti insa lua parte la cursul Experienta BMW M si daca esti unul dintre cei 3 castigatori ai acestui concurs. Impreuna cu 4Tuning, Guidare Pilotare vrea sa iti verifice cunostintele in materie de conducere defensiva. Si pentru asta te provoaca la un concurs inedit in care trebuie sa ne spui experienta ta. Iata ce trebuie sa faci:

Intr-un comentariu aici, mai jos, la acest articol, povesteste-ne cateva motive pentru care tu personal ai dori sa faci un curs de pilotaj pentru tine, pentru experienta ta, nu din citite si auzite la altii. Nu este limita minima sau maxima de cuvinte.

Noi alegem primele 5 comentarii care au cele mai multa voturi si din acestea vom alege noi 3 useri care vor veni la Guidare Pilotare pe 11-14 Septembrie.

Regulament concurs:

- participantii trebuie sa aiba permis valabil de conducere

- castigatorii trebuie sa fie disponibili intr-una din zile pentru a veni la Bucuresti, in ziua de curs

- castigatorii vor fi anuntati pe 4Tuning, in cadrul unui articol, pe 31 August 2013

Concurs Guidare Pilotare

Despre Guidare Pilotare

Scoala infiintata de Siegfried Stohr a fost declarata scoala oficiala BMW Group in Italia, urmand ca incepand cu 1999 sa ofere clientilor si cursuri de conducere defensiva pentru motociclete, iar din 2005 si pentru vehicule comerciale. In 2009, Guidare Pilotare a devenit scoala oficiala DAF si BMW Motorrad, reusind astfel sa ofere cursuri de conducere defensiva complete. Printre clientii acestei scoli care si-a demonstrat eficienta in numeroase randuri se numara institutii precum Palatul Quirinal, Ministerul de Interne, de Carabinieri, Politia Rutiera, Politia Municipala a mai multor municipalitati si peste 1.500 de companii. De la infiintarea in 1982, Guidare Pilotare a imbunatatit comportamentul la volan a peste 176.000 de soferi. O cifra deloc de neglijat...

Concurs Guidare PilotareConcurs Guidare PilotareConcurs Guidare PilotareConcurs Guidare Pilotare

Despre cursul Experienta BMW M

Este cursul de initiere care costa 120 Euro + TVA in mod normal. Este format din doua parti: sesiune teoretica si sesiune practica pe circuit la bordul unui BMW M3 sau 1M Coupe.

In prima jumatate de teorie iti va fi diagnosticat modul de conducere. Adica initial se testeaza modul de conducere al fiecarui cursant, se analizeaza principalele tehnici de conducere si capacitatea de a evalua intr-un mod corespunzator viteza. Se realizeaza o serie de 2 ture pe pista pentru a invata un stil/mod de conducere corespunzator, tehnicile de abordare ale curbelor si traiectoriilor.

Urmeaza partea practica, in care esti pus la volanul unui automobilBMW extrem de puternic. Vei face 6-8 ture de pista pentru a lucra tehnicile de conducere, evaluarea corecta a vitezei in curba, aprecierea corecta a spatiului de franare si tehnici de schimbare a vitezelor.

Te vei afla la volanul unui automobil BMW M, echipata cu rollbar, douavideocamere, Car PC, monitor sitelemetrie video cu inregistrearea datelor din computerul masinii. Fiecare cursant primeste inregistrari digitale pe memory stick, diploma personalizata "Experienta M".

Spune-ne de ce ai vrea sa urmezi un astfel de curs, primesti cele mai multe voturi din partea cititorilor si a prietenilor si mergi cu noi sa conduci un BMW M3 pe circuit!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Concurs Guidare Pilotare
mai multe