Scoala Guidare Pilotare isi suplimenteaza zilele de curs la Bucuresti

Scoala Guidare Pilotare isi suplimenteaza zilele de curs la Bucuresti
  • Guidare Pilotare are loc intre 11 si 14 Septembrie la Bucuresti
  • Pe data de 10 Septembrie au loc cursurile dedicate ofertei Groupon
  • Noile zile pentru curs sunt 16 si 17 Septembrie si insumeaza 28 de locuri pentru cursanti
Distribuie pe Facebook

Dupa ce perioada initiala de cursuri intre 11 si 14 septembrie s-a epuizat, locurile fiind deja rezervate, scoala de pilotaj Guidare Pilotare anunta inca doua zile de curs. Astfel, pe 16 si 17 septembrie, cei care inca nu au reusit sa isi rezerva un loc pentru unul din cele 4 cursuri propuse de Guidare Pilotare, are acum ocazia de a veni pe circuitul de la Amckart intr-una din cele 2 zile suplimentare.

Celebra scoala de pilotaj din Italia condusa de fostul pilot de Formula 1, Siegfried Stohr, vine in Romania pentru prima oara luna viitoare. Initial, Guidare Pilotare a anuntat 4 zile de cursuri pentru cei care doresc sa invete secretele unui condus defensiv si sportiv, insa locurile au fost epuizate repede. Asa ca cele 4 zile de curs se vor suplimenta cu inca 2, luni 16 si marti 17 septembrie.

In afara de cele 6 zile de cursuri Guidare Pilotare, pe data de 10 septembrie va fi o zi dedicata special celor care au ales sa participe prin intermediul ofertei Groupon. Asadar, in total, Guidare Pilotare propune 7 zile de curs astfel ca numarul celor care se initiaza in conducerea defensiva si care doresc sa conduca in siguranta si mai corect, sa fie mai mare.

Pe data de 16 Septembrie se va desfasura cursul Individual seria M pentru care momentan mai sunt doar 10 locuri disponibile.
Pe data de 17 Septembrie se va desfasura cursul de conducere Sportiva pentru care mai sunt numai 18 locuri libere.

Cele 4 cursuri propuse de Guidare Pilotare sunt pentru toate gusturile. Cel mai accesibil curs se numeste Experienta BMW Seria M, urmat de cursul special de conducere defensiva, cursul de conducere sportiva si Individual Seria M. Pentru mai multe informatii despre preturi si disponibilitate, intra pe www.guidarepilotare.ro

Pentru detalii complete despre Guidare Pilotare, pilotul de Formula 1 Siegfried Stohr, care va fi si el prezent in Romania, cursuri si avantajele participarii la un astfel de eveniment, poti sa citesti aici un articol complet.

De ce sa participi la un curs de pilotaj profesionist?

1. Conditiile de trafic din Romania sunt din cele mai haotice din toata Europa. Tara noastra este o campioana "nefericita" la un capitol trist: numarul de accidente grave pe cap de locuitor. Si pentru ca foarte multe accidente sunt cauzate de lipsa soferului de reactie in cazul unei situatii critice, urmarea unui curs de pilotaj este cea mai buna solutie. Vei invata cum sa reactionezi in cazuri extreme, cum sa ocolesti obstacole, cum sa redresezi masina si multe alte tehnici care vor contribui la un condus mai sigur.

2. Pentru ca vei fi invatat de o echipa de nivel mondial, formata numai din profesionisti, in frunte cu un fost pilot de Formula 1. Nu in fiecare zi poti avea ocazia sa afli toate secretele unui condus in siguranta si precis, secrete ce vin din partea unor instructori bine antrenati si certificati. Instructorii care te vor invata pe tine cum sa conduci mai bine si mai sigur sunt aceiasi constructori care au facut cursuri cu politia rutiera din Italia, politia municipala si multe alte institutii publice.

3. Pentru ca ai ocazia sa conduci o masina puternica in conditii maxime de siguranta. Daca vei participa la un curs specializat, in care vei conduce un BMW M3 sau 1M alaturi de un instructor certificat, vei invata mult mai usor cum sa reactionezi in situatii extreme, avand la dispozitie multi cai putere. Astfel, rezultatul unui curs la bordul unei astfel de masini puternice, sub indrumarea instructorului, te va ajuta sa-ti imbunatatesti timpul de reactie si vei sti cum sa actionezi atunci cand va fi cazul, la volanul masinii tale personale.

Distribuie pe Facebook
mai multe