Cea mai sigura masina in cazul unui accident. NU ESTE UN VOLVO!

Cea mai sigura masina in cazul unui accident. NU ESTE UN VOLVO!
  • Cea mai sigura masina in cazul unui accident este Tesla Model 3
  • Automobilul prezinta cel mai mic risc de ranire pentru pasageri
  • Este concluzia la care au ajuns americanii de la NHTSA
Distribuie pe Facebook

Modul in care s-a comportat la testele de siguranta i-a facut pe americanii de la NHTSA sa concluzioneze ca Tesla Model 3 prezinta cel mai mic risc de ranire pentru pasageri in cazul unui accident.

Criticat frecvent pentru interiorul spartan, defectele de fabricatie sau timpul mare de asteptare, cel mai ieftin produs din gama Tesla a reusit sa bifeze zilele acestea o victorie extrem de importanta in fata comentatorilor sai.

Noul Model 3, caci acesta reprezinta subiectul principal al materialului nostru, a fost declarat de americanii de la NHTSA automobilul de serie care prezinta cel mai mic risc de ranire pentru pasageri in cazul unui accident.

In spatele acestei performante stau factori care nu au niciun fel de legatura cu norocul, nivelul de siguranta oferit de masina companiei din Silicon Valley avand la baza mai degraba modul inteligent in care a fost proiectata.

Potrivit Tesla, noul Model 3 dispune de un compartiment pentru pasageri foarte rezistent, un pachet de baterii bine protejat si, nu in ultimul rand, un centru de greutate coborat, acest design reducand inclusiv riscul rasturnarii.

Totodata, cea mai ieftina masina din gama companiei americane din Silicon Valley vine cu o multitudine de airbag-uri si zone deformabile, gandite astfel incat sa preia cat mai multa energie rezultata in urma unui accident.

Asadar, acestea fiind spuse, iata cum se comporta noua Tesla Model 3 in caz de coliziune frontala si laterala - in comparatie cu un Audi A4, respectiv Lexus ES350, dar si automobilele cu cel mai mic risc de ranire pentru pasageri.

Automobilele cu cel mai mic risc de ranire pentru pasageri

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018