Cum se comporta Tesla Model S la testele de siguranta NHTSA

Cum se comporta Tesla Model S la testele de siguranta NHTSA
  • Tesla Model S obtine un punctaj general de cinci stele la testele NHTSA
  • Modelul american reuseste cinci stele din cinci posibile la categoriile impact frontal, impact lateral, respectiv in testele de rasturnare
Distribuie pe Facebook

Aflat pe piata din 2012, electrizanul Tesla Model S a ajuns in cele din urma si pe mainile institutiei americane NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration). Cum s-a descurcat automobilul american in cadrul testelor de siguranta aflam chiar din urmatoarele randuri.

Disponibil la vanzare incepand de anul trecut, Tesla Model S impresioneaza in special prin al sau tren de propulsie complet electric, ce ofera in versiunea de top o putere maxima de aproximativ 416 CP, plus o autonomie de pana la 426 kilometri. Mai mult de-atat, automobilul american se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 96 km/h ce se realizeaza in nici mai mult, nici mai putin de 4.2 secunde, respectiv cu o viteza maxima de circa 210 kilometri pe ora.

De asemenea, electrizantul model din Silicon Valley nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de siguranta. Ajuns recent pe mainile institutiei americane NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration), Tesla Model S a obtinut un scor general de cinci stele, automobilul american reusind cinci stele din cinci posibile si la categoriile impact frontal, impact lateral, respectiv in testele de rasturnare.

Cum s-a descurcat insa electrizantul model din Silicon Valley in cadrul testelor de siguranta aflam, mai pe indelete, chiar din urmatoarele filmulete.

Impact frontal vazut din exterior:


Impact frontal vazut din interior:


Impact lateral cu un zid deformabil:


Impact lateral cu un stalp:


Distribuie pe Facebook
mai multe