Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista pe piata!

Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista pe piata!
  • Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident
  • Masina noua mai nesigura ca asta nu exista pe piata!
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 30.620 de euro. Daca mai conteaza cumva...

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, cea mai recenta iteratie a electricei comercializate de marca Renault sub denumirea de Zoe a intrat - recent, in istorie. Drept una dintre cele mai nesigure masini din toate timpurile, aparent.

Testata, de curand, de specialistii organizatiei Euro NCAP - in sesiunea in care noua Dacie Spring nu a primit decat o singura stea, subcompacta ce se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la circa 30.620 de euro... nu a obtinut absolut nimic. Fara gluma sau exagerare.

Renault Zoe la Euro NCAP

Respectiva performanta reprezinta rezultatul mai multor punctaje dezamagitoare - dupa cum e si situatia celor numai 16.4 puncte (43%) obtinute de actualul Renault Zoe pentru protectia acordata pasagerilor adulti. Un "record" greu de depasit...

Exista insa si o veste ceva mai buna - copiii prezenti la bordul subcompactei ce se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la circa 30.620 de euro sunt ceva mai in siguranta in cazul unui impact. Asa cum o demonstreaza si cele 25.9 puncte (52%) oferite de Euro NCAP.

Notarea celei mai recente iteratii a electricei comercializate de marca Renault sub denumirea de Zoe continua cu un punctaj de 22.2 puncte (41%) pentru nivelul de protectie acordat pietonilor si biciclistilor. Potrivit primelor informatii si detalii.

In ceea ce priveste capabilitatile sistemelor de asistenta, subcompacta ce se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la circa 30.620 de euro a primit doar 2.2 puncte. Ce corespund unui procentaj de 14%, asa cum au mentionat specialistii organizatiei mentionate anterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2021