Le-a dat peste nas carcotasilor. TESLA MODEL 3 impresioneaza la testele de siguranta Euro NCAP

Le-a dat peste nas carcotasilor. TESLA MODEL 3 impresioneaza la testele de siguranta Euro NCAP
  • Model 3 a fost testat de Euro NCAP
  • A impresionat cu sistemele de asistenta
  • Protectia pentru adulti a fost notata cu 96%
Distribuie pe Facebook

Specialistii Euro NCAP au testat recent mai multe modele noi aparute, inclusiv o Tesla Model 3. Electrica de peste Ocean a impresionat cu sistemele de asistenta de la bord.

Tesla a revolutionat segmentul masinilor electrice iar cel mai accesibil model al americanilor, Model 3, continua sa faca furori printre amatorii de automobile cu zero emisii. Insa brand-ul fondat de miliardarul american Elon Musk nu a fost iertat deloc de critici sau ocolit de probleme.

Unii specialisti au criticat calitatea constructiei masinilor iar clientii s-au aratat deranjati, si pe buna dreptate, de intarzierile care au aparut in productia noului Model 3. Sa nu uitam de accidentele mortale in care au fost implicate masinile Tesla, majoritatea fiind pe Autopilot in momentul impactului.

Model 3 la Euro NCAP

Acum, Model 3 a ajuns pe mana specialistilor Euro NCAP, care au fost impresionati de sistemele de asistenta de la bord. Dupa ce l-au izbit din toate partile, acestia au concluzionat ca "Performanta Model 3 in testele pentru sistemele de siguranta a impresionat in mod deosebit, datorita unor sisteme superbe de asistenta precum Lane Assist, Speed Assist si Autonomous Emergency Braking."

Totodata, "Punctajul de 94% in teste este cel mai bun conform celui mai recent protocol de testare Euro NCAP."

In ceea ce priveste celelalte calificative, Euro NCAP a notat cu 96% protectia pentru adulti, cu 86% pentru copii si cu 74% protectia pentru pietoni. Dupa toate acestea, Model 3 a primit mult-ravnit rezultat de cinci stele.

Distribuie pe Facebook
mai multe