Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba

Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
  • Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap
  • A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
Distribuie pe Facebook

Intrata, recent, pe mainile belgienilor de la Euro NCAP, prima generatie a gamei comercializate sub numele de EQE a reusit sa obtina 36.4 puncte (95%) pentru protectia oferita, in caz de impact, adultilor de la bord.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni - inca din ultima parte a anului trecut, gama cu care nemtii de la Mercedes au de gand sa concureze Tesla Model S a revenit de curand, la inceputul saptamanii curente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la circa 72.300 de euro, prima generatie a autoturismului vandut sub denumirea de EQE a fost testat, acum doar cateva zile, de specialistii de la Euro NCAP, respectivul model impresionand, in special, prin cele 36.4 puncte (95%) obtinute pentru nivelul de protectie acordat, in cazul unui impact, adultilor de la bord, daca mai trebuia cumva precizat.

Aceeasi berlina cu alura de fastback si propulsie electrica de la Mercedes are de anuntat - mai mult sau mai putin surprinzator, si un scor de 45 de puncte (91%) la categoria Protectia acordata copiilor prezenti la bord. De asemenea, belgienii de la Euro NCAP au apreciat si...

,,, protectia oferita de primul EQE din istorie pietonilor si biciclistilor - dovada stand punctajul de 45.1 puncte (83%), pe cand performanta sistemelor de asistenta a fost notata cu un total de 13.1 puncte (81%), valorile cu pricina traducandu-se printr-un numar de cinci stele, rezultat reusit, presupunand ca mai era necesara o asemenea mentiune, si de fratele mai mare, pus la dispozitia clientilor sub numele de EQS.

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (108) Poze Mercedes EQE
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2022