Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta decat un mister, insa primele exemplare vor parasi linia de productia abia anul viitor.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile - cu ocazia evenimentului IAA Mobility din Munchen - prima generatie a masinii pe care Mercedes planuieste sa o vanda sub numele de EQE nu mai necesita niciun fel de introducere. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca printr-o reteta extrem de familiara, cu nenumarate ingrediente imprumutate de la proaspat lansatul EQS.

Lista atractiilor principale specifice berlinei cu alura de fastback si dimensiuni de Tesla Model S debuteaza cu partea frontala caracterizata de un panou de culoare neagra - simplu sau decorat cu mai multe stele similare logo-ului marcii germane - si stopurile unite cu o banda iluminata de LED-uri.

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj de pana la 21 de inch, in timp ce - de cealalta parte a portierelor - la nivel de interior, prima generatie a masinii pe care Mercedes planuieste sa o vanda sub numele de EQE impresioneaza in special prin plansa de bord high-tech. Insotita de trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de 141 de centimetri.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele cu masaj, amatorii de echipamente de mare lux fiind intampinati si de o instalatie audio cu 15 difuzoare de la Burmester, de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt - de afisaj pe parbriz si sistem de navigatie cu realitate augmentata - etc.

Sub capota, prima generatie a masinii pe care Mercedes planuieste sa o vanda sub numele de EQE va fi disponibila - initial - alaturi de un motor electric cu 292 de cai putere si 530 de Newton-Metri pe puntea spate. O baterie litiu-ion cu capacitatea de 90 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, de unde si o autonomie maxima de pana la 660 de kilometri, potrivit marcii germane.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (108) Poze Mercedes EQE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2021