Noua masina de la Volkswagen le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba

Noua masina de la Volkswagen le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
  • Noua masina de la Volkswagen le-a dat aparatele peste cap
  • A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
Distribuie pe Facebook

Ajunsa, de curand, pe mainile belgienilor de la Euro NCAP, cea dintai generatie a gamei comercializate sub denumirea de ID.7 a primit 38.3 puncte pentru protectia acordata adultilor de la bord.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de sase luni, inca de la sfarsitul primaverii lui 2023, electrica cu care compania Volkswagen a inlocuit versiunea sedan a gamei Passat a fost supusa recent - chiar la inceputul saptamanii curente, celebrelor teste de siguranta de la Euro NCAP. Disponibila, spre vanzare, si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 53.335 de euro, cu potentialii cumparatori avand la dispozitie numai o singura varianta de motorizare, oferita alaturi de doar un singur motor - cu undeva in jurul a 286 de cai putere, aceasta a reusit sa obtina punctajul maxim, de cinci stele.

Volkswagen ID.7 la Euro NCAP

Reteta succesului primei generatii a familiei comercializate de nemti sub numele de ID.7 debuteaza cu punctajul de 38.3 puncte (95%) primit pentru protectia acordata adultilor de la bord - urmatorul pe lista constand in punctajul de 43.2 puncte (88%) obtinut pentru protectia acordata copiilor de la bord, Euro NCAP acordand atat un punctaj de 52.7 puncte (83%) obtinut pentru protectia acordata pietonilor, cat si un punctaj de 14.5 puncte (80%) pentru eficienta sistemelor de asistenta.

Inlocuitoarea legendarului Passat Sedan, electrica ID.7 reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 6.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la o viteza de top limitata la 180 de kilometri pe ora. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomie, o baterie litiu-ion de 77 kWh - ce ar trebui sa se incarce de la 10 la 80%, la o statie de 175 kW, in circa 28 de minute, promite sa asigure calatorii fara griji de pana la 621 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe