TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata. Uite cum rezista la impact o masina care costa DOUA MILIOANE DE EURO

TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata. Uite cum rezista la impact o masina care costa DOUA MILIOANE DE EURO
  • TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata
  • Uite cum rezista la impact o masina care costa DOUA MILIOANE DE EURO
Distribuie pe Facebook

Cum se comporta o masina care costa doua milioane de euro atunci cand loveste - cu 32 de kilometri pe ora, un stalp rigid? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul video!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, primul Rimac Nevera din intreaga istorie a Planetei Albastre stie - cu siguranta, fara niciun fel de dubiu sau indoiala, cum sa impresioneze. Acompaniata de un set compus din nu mai putin de patru motoare electrice - asa cum precizam si anterior, in ziua lansarii oficiale, masina de doua milioane de euro a croatilor se poate lauda cu un total de 1.914 CP si 2.360 Nm.

Rimac Nevera

Rimac Nevera

Rimac Nevera

Livrarea valorilor maxime se face - daca mai trebuia cumva mentionat, catre rotile de pe ambele punti, prin intermediul unui numar de patru cutii de viteze, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 1.97 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o acceleratie de la 0 la 300 de kilometri pe ora in 9.3 secunde, un sfert de mila parcurs in 8.582 secunde si, nu in ultimul rand, o viteza de top de aproximativ 412 kilometri pe ora.

Acelasi Rimac Nevera a mai pregatit si o monococa din fibra de carbon, discuri de franare carbon-ceramice - al caror diametru masoara un generos 390 de milimetri, suspensie cu amortizoare ajustabile electronic si bare anti-ruliu, dar si o baterie cu capacitatea de 120 kWh. Ce-i confera masinii de doua milioane de euro a croatilor - potrivit primelor informatii si detalii prezentate publicului larg, o autonomie de 550 de kilometri, aparent.

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv o pereche de portiere cu deschidere verticala, dar si un eleron retractabil, jante pe 20 de inch si nu mai putin de trei display-uri color - dintre care unul pentru pasagerul din dreapta soferului. Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului tehnologic gazduieste - oarecum surprinzator, sinceri sa fim, si un numar de 13 camere, sase radare si, nu in ultimul rand, 12 senzori ultrasonici, confom unui comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Rimac Nevera
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2022