Masina care face suta in mai putin de doua secunde. Cum arata in realitate versiunea de serie

Masina care face suta in mai putin de doua secunde. Cum arata in realitate versiunea de serie
  • Masina care face suta in mai putin de doua secunde
  • Cum arata in realitate versiunea de serie
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o viteza maxima de aproximativ 412 kilometri pe ora. 500 kW

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, mult anticipata versiune de serie a conceptului C_Two de la Rimac stie, cu siguranta, cum sa atraga toata atentia asupra sa. Acompaniata de un sistem de propulsie compus din patru motoare electrice, impresionanta masinarie dispune de 1.914 cai si 2.360 Nm.

Fisa cu specificatii tehnice a noului Nevera continua cu un numar de patru cutii de viteze, printre performantele disponibile facandu-si loc si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 1.97 secunde.

Rimac Nevera

Rimac Nevera

Cu pedala de acceleratie la podea, aceeasi versiune de serie a conceptului C_Two de la Rimac promite sa rezolve ecuatia 0 - 300 de kilometri pe ora in 9.3 secunde, in timp ce parcurgerea sfertului de mila la bordul impresionantei masinarii dureaza numai 8.582 secunde. Viteza maxima este, in schimb, de 412 kilometri pe ora.

De cealalta parte, autonomia noului Nevera urca pana la 550 de kilometri datorita bateriei cu capacitatea de 120 kWh, ce are nevoie de 19 minute pentru o incarcare de la 0 la 80% la o statie de 500 kW.

Oferita sub forma unei serii compuse din doar 150 de exemplare, fiecare disponibil in schimbul a nu mai putin de doua milioane de euro, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, mult anticipata versiune de serie a conceptului C_Two de la Rimac a mai pregatit, printre altele, si un sasiu monococ. Realizat din fibra de carbon.

Reteta noului Nevera continua cu o suspensie cu amortizoare ajustabile electronic, cu discuri de pana la 390 de milimetri si un sistem de asistenta cu 13 camere, sase radare si 12 senzori ultrasonici, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Rimac Nevera
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2021