Au blocat strada pentru o cursa cum Europa nu va vedea prea curand. Ce masini au aliniat americanii la start

Au blocat strada pentru o cursa cum Europa nu va vedea prea curand. Ce masini au aliniat americanii la start
  • Americanii au pus la punct o cursa mai putin obisnuita
  • La linia de start au fost invitate o Giulia si un Mustang
  • In ambele dueluri s-a impus acelasi automobil
Distribuie pe Facebook

Printre automobilele care au raspuns afirmativ provocarii se numara si o Alfa Romeo Giulia cu 505 CP sub capota. Este vorba, evident, despre versiunea de top Quadrifoglio, echipata cu un propulsor V6 de 2.9 litri.

Dupa ce au pus fata in fata McLaren 720S si Dodge Challenger Demon, americanii au scos din nou pe strazi, la o cursa ilegala, doua automobile extrem de rapide in linie dreapta.

Batalia pusa la cale de-aceasta data de cei de la DragTimes este cu atat mai interesanta cu cat modelele respective nu au niciun fel de legatura unul cu celalalt. Vorbim, mai precis, despre o Alfa Giulia Quadrifoglio si un... Shelby GT350.

Asa cum precizam si la inceputul materialului, super-sedanul companiei italiene este complet stock. In alte cuvinte, motorul V6 de 2.9 litri prezent la datorie dezvolta in continuare 505 CP.

Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre muscle car-ul americanilor de la Ford. Exemplarul din cazul de fata a primit mai multe modificari, printre care si o conversie la E85, astfel ca puterea maxima este de 500 CP... la roti.

Pe scurt, ne asteapta un duel tare interesant, cum Europa nu va vedea prea curand. Ar fi fost insa si mai interesant daca ambele automobile s-ar fi prezentat in configuratia standard, de fabrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe