A crezut ca va castiga cu usurinta aceasta cursa, dar s-a facut de ras in fata prietenilor sai

A crezut ca va castiga cu usurinta aceasta cursa, dar s-a facut de ras in fata prietenilor sai
  • Posesorul unui Mustang cu 800+ CP la roti a iesit la vanatoare de Hellcat-uri
  • Spre ghinionul lui insa, a dat peste un exemplar cu 850 de cai putere la roti
  • Drept urmare, a fost nevoit sa se intoarca acasa cu... coada intre picioare
Distribuie pe Facebook

Iesit la vanatoare de Hellcat-uri, posesorul unui Ford Mustang cu 800 de cai putere la roti... a fost nevoit sa se intoarca acasa cu coada intre picioare.

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Echipate cu cate un propulsor V8 de 6.2 litri si 707 cai putere, versiunile Hellcat din gama Dodge Charger, respectiv Challenger pot fi trecute fara niciun fel de problema la capitolul "nuci greu de spart".

Intr-o alta ordine de idei, cu un Mustang GT - fie el si de ultima generatie, nu ai nici macar cea mai mica sansa sa te impui. Dar daca muscle car-ul celor de la Ford ascunde in compartimentul motor inclusiv un compresor mecanic, plus alte modificari sinonime cu un total de 800 CP la roti?

Logica ne spune ca Hellcat-ul va pierde intr-o cursa de acceleratie. Asta daca nu cumva V8-ul de 6.2 litri si 707 cai putere anterior mentionat a primit si el o serie de imbunatatiri, asa cum se intampla in cazul de fata. Imbunatatiri ce ii confera 850 CP la roti, mai exact.

De aici si situatia din urmatorul material video. Iesit la vanatoare de Hellcat-uri, posesorul unui Ford Mustang cu 800 de cai putere la roti... a fost nevoit sa se intoarca acasa cu coada intre picioare. Fiindca, spre ghinionul si nesansa lui, a dat peste un Dodge Charger mai iute decat isi dorea.

Distribuie pe Facebook
mai multe