ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu un Lamborghini twin-turbo si o masina de Formula 1

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu un Lamborghini twin-turbo si o masina de Formula 1
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • LINIUTA cu un Lamborghini twin-turbo si o masina de Formula 1
Distribuie pe Facebook

Celor doua super-masini li se alatura un Nissan GT-R cu motor de 4.1 litri si 1.300 de cai putere.

Dupa ce a reusit sa se impuna in fata noului Bugatti Chiron, vechiul monopost din 2011 Red Bull RB7 a revenit pe pista, cu acelasi mare pilot David Coulthard la volan, pentru un alt razboi, in linie dreapta, extrem de spectaculos. De aceasta data impotriva a doua masini super-tunate: un Lamborghini Huracan Twin-Turbo si, asa cum precizam si anterior, la inceputul materialului, un Nissan GT-R cu motor dus in 4.1 litri.

In urma modificarilor primite, respectivul Lamborghini Huracan vine cu 1.200 CP si 1.240 Nm pe ambele punti, arhisuficient pentru un automobil a carei greutate nu e mai mare de 1.553 de kilograme.

Acum, daca vine vorba despre Nissan-ul GT-R invitat sa ia parte la aceasta cursa de neuitat, valorile maxime caracteristice exemplarului de 1.840 de kilograme cuprind inclusiv 1.300 CP si 1.290 Nm. La polul opus regasim monopostul Red Bull RB7 din 2011, nevoit sa se multumeasca cu un motor V8 aspirat de numai 750 CP, cu totii livrati exclusiv rotilor spate, ce recupereaza insa prin masa infinit mai mica, de 650 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe