Cat de rapida este o masina cu chip tuning fata de una stock? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de rapida este o masina cu chip tuning fata de una stock? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de rapida este o masina cu chip tuning fata de una stock?
  • VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
Distribuie pe Facebook

Cat de rapida este o masina cu chip tuning fata de una stock? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Chiar daca nu ofera decat un motor cu numai trei cilindri in linie, prima Toyota GR Yaris se poate lauda cu o putere maxima de 261 de cai. Pe care unitatea de 1.6 litri de sub capota o livreaza ambelor punti, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora este rezolvata intr-un interval de timp de doar cinci secunde si jumatate.

Aceeasi Toyota GR Yaris se mai poate lauda, din fabrica, si cu o viteza de top de 230 de kilometri pe ora, insa surprizele nu se opresc aici. Mai ales daca tinem cont ca exista deja cateva pachete de tuning pentru masina cu origini in sporturile cu motor.

Astfel, atunci cand opteaza pentru tratamentul Litchfield, disponibil in schimbul sumei de 640 de lire sterline, proprietarul primeste un motor 1.6 turbo de 302 cai putere.

Cat de rapida este insa respectiva versiune comparativ cu varianta stock a primei Toyota GR Yaris? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul film, care surprinde cele subcompacte in diferite probe aflate intr-o legatura stransa cu acceleratia.

Distribuie pe Facebook
mai multe