Producatorul spune ca face suta in 5.5 secunde, insa masuratorile arata altceva

Producatorul spune ca face suta in 5.5 secunde, insa masuratorile arata altceva
  • Producatorul spune ca face suta in 5.5 secunde, insa masuratorile arata altceva
  • Cat de rapid este, de fapt, modelul cu motor turbo de 1.6 litri si 261 de cai putere sub capota, aflam chiar din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid este, de fapt, modelul cu motor turbo de 1.6 litri si 261 de cai putere sub capota, aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de zece luni, chiar la inceputul anului curent, cel mai impresionant reprezentant al clasei subcompacte a fost scos, de curand, pentru prima data, in teste. Cat de rapid este modelul Toyota GR Yaris?

Livrat la pachet alaturi de un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte pentru a livra ambelor punti undeva in jurul a 261 de cai putere, respectivul automobil are nevoie de fix 5.5 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora.

Cel putin teoretic. In realitate insa, modelul comercializat sub denumirea de Toyota GR Yaris, pe piata din Marea Britanie, la preturi incepand de la aproape 30.000 de lire sterline, reuseste sa incheie misiunea cu pricina intr-un timp de 5.31 secunde.

Meniul oferit de spectaculosul automobil de clasa subcompacta continua, in plan vizual, cu nelipsitele spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri si aripi laterale proeminente, jante din aliaj de dimensiuni generoase, eleron pentru hayon, dar si evacuare dubla, volan multifunctional cu design in trei spite, scaune sport etc.

Inutil de mentionat, cel mai impresionant reprezentant al clasei subcompacte mai dispune si de nenumarate sisteme moderne, de ultima generatie. Prinre dotarile si echipamentele modelului Toyota GR Yaris regasim inclusiv pilot automat adaptiv.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2020