Masina cu cel mai puternic motor a pierdut. A batut-o chiar si un diesel cu 40 CP mai putin

Masina cu cel mai puternic motor a pierdut. A batut-o chiar si un diesel cu 40 CP mai putin
  • Masina cu motor de 387 CP a pierdut
  • A batut-o chiar si un diesel cu 40 CP mai putin
Distribuie pe Facebook

Aceasta, dar si alte concluzii extrem de interesante ale celui mai incitant duel pe care il vei vedea astazi, in urmatorul material video.

O masina capabila sa imbine perfect sportivitatea si functionalitatea? Noul Volvo V60 T8 pare a fi optiunea ideala, multumita atat sistemului de propulsie hibrid, de tip plug-in, cu 387 de cai putere sub capota, cat si portbagajului de 481 de litri.

Nici cea mai recenta generatie a break-ului Audi S4 nu sta chiar rau din acest punct de vedere, aceasta fiind ajutata, pe de o parte, de motorul V6 diesel de 347 CP si, pe de alta parte, de portbagajul cu o capacitate de aproximativ 420 l.

Lista masinilor ce ar putea fi luate in considerare continua cu primul BMW M340i Touring din istorie. Care vine la randul lui cu un propulsor in sase cilindri sub capota, dar pe benzina si de 374 de cai putere, plus un portbagaj de 500 de litri.

Cu fiecare dintre cele trei optiuni ne intalnim si in urmatorul material video, pus la punct de jurnalistii publicatiei Car Wow, ce include o comparatie in lumea reala a performantelor in materie de acceleratiei si, nu in ultimul rand, franare.

Daca mai era nevoie de precizat, atat noul Volvo V60 T8, cat si cea mai recenta generatie a break-ului Audi S4 sau primul BMW M340i Touring se bucura, in standard, de o transmisie automata. Si, evident, un sistem de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe