Nou record european pentru Exelixis Motorsport: 8.47 secunde pentru Nissan GT-R

Nou record european pentru Exelixis Motorsport: 8.47 secunde pentru Nissan GT-R
  • Fostul record era de 8.5 secunde pe 402 metri
  • Numele de cod al masinii este EXL 1500R
  • Recordul a fost obtinut cu anvelope de drag-racing
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a stabilit un record in Grecia, masina celor de la Exelixis Motorsport, Nissanul GT-R R35, a reusit sa mai castige cateva zecimi de secunda pe distanta de 402 metri si a doborat recordul anterior. Acum, noul standard impus de acest Nissan la nivel European este de 8.47 secunde.

Iata, oficial, cel mai rapid Nissan GT-R R35 din Europa! Este masina realizata de catre cei de la Exelixis Motorsport in Romania, ceea ce reprezinta o realizare uriasa. Sa dai nastere in Romania unei masini capabila sa doboare recorduri europene este cu adevarat ceva. Noul record al celor de la Exelixis este de 8.47 secunde, fata de cel anterior care era de 8.5 secunde, realizat in Grecia. Acum, noul record nu doar ca este facut cu acest Nissan modificat la noi in tara, dar a fost si facut la noi in tara, in cadrul cursei de drag-racing de la Tulcea.

Record Exelixis

Cifrele impresionante ale masinii, adica puterea uriasa de aproape 1500 de cai putere, conform denumirii date de catre proprietar, adica EXL 1500R, au dus la aceste rezultate incredibile. De retinut este faptul ca discutam de o masina de strada, care merge pe propriile roti oriunde. Nicidecum de vreun dragster care este adus la circuit cu platforma, neinmatriculat si special destinat pentru astfel de competitii.

Nissanul GT-R al celor de la Exelixis a reusit un timp de 8.47 secunde cu plecare de pe loc, avand la finalul distantei inregistrate o viteza de 277 km/h. Noi le uram felicitari acestor experimentati ingineri si tehnicieni ai universului auto si speram sa vedem in curand recordul mondial adus in Romania!

Pentru mai multe detalii si imagini cu echipa Exelixis din cadrul depasirii recordului din Grecia, intra AICI.

Foto: Cosmin Trofin & Exelixis


Record ExelixisRecord ExelixisRecord Exelixis

Record Exelixis

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Record Exelixis
mai multe