Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M5 Competition umileste la liniute Audi RS6 Avant

Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M5 Competition umileste la liniute Audi RS6 Avant
  • Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote
  • Noul M5 Competition umileste la liniute Audi RS6 Avant
Distribuie pe Facebook

BMW M5 Competition sau Audi RS6 Avant? Nu exista decat un singur raspuns, cel putin daca vine vorba despre performantele in linie dreapta.

Opt cilindri in V, doua turbine si 625 de cai pe ambele punti. Sunt elementele care transforma noul BMW M5 Competition intr-unul dintre cele mai capabile sedan-uri ale momentului, datorita timpului de aproximativ 3.3 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii.

Acelasi automobil se mai poate lauda - de asemenea, si cu un sprint de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 10.8 secunde, asa cum reiese din fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Vesti mai putin bune pentru noul Audi RS6 Avant, nevoit sa se multumeasca cu un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri si 600 de cai pe ambele punti. O transmisie automata cu opt trepte de viteza completeaza si, in cazul de fata, alaturi de alte cateva detalii, pachetul mecanic, insa acceleratia 0 - 100 de kilometri pe ora dureaza 3.6 secunde.

Un alt dezavantaj al break-ului il reprezinta timpul caracteristic rezolvarii problemei legate de sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora: undeva in jurul a 12 secunde - aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021