Sefii de la BMW si Mercedes se ascund in case de rusine. Un Audi mai slab le-a facut de ras masinile

Sefii de la BMW si Mercedes se ascund in case de rusine. Un Audi mai slab le-a facut de ras masinile
  • Sefii de la BMW si Mercedes se ascund in case de rusine
  • Un Audi mai slab le-a facut de ras masinile
Distribuie pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata care este mai rapid, intr-o liniuta pe ploaie, dintre noile BMW M5, Audi RS6 si Mercedes E63 AMG? Raspunsul te-ar putea uimi.

O motorizare V8 de patru litri, cu 600 de cai pe ambele punti, si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde. Sunt, pe scurt, elementele care transforma noul Audi RS6 Avant intr-una dintre cele mai performante masini de clasa mare.

Pusa insa langa BMW M5 Competition si Mercedes E63 AMG S, aceasta nu are nicio sansa. Daca cea dintai vine cu un V8 de 4.4 litri si 625 de cai pe ambele punti, date sinonime, totodata, si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.3 secunde, cea din urma a pregatit tot un V8 de patru litri, dar cu 612 cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Drept urmare, intr-o cursa de acceleratie cu plecare de pe loc, noul Audi RS6 Avant nu are, teoretic, niciun fel de sansa in fata rivalilor cu o caroserie in patru portiere. Dar daca liniuta respectiva se desfasoara pe un traseu ud si o ploaie torentiala?

Distribuie pe Facebook
mai multe