Japonezul Daigo Saito revine cu o noua bomba: un Ferrari 599 transformat in masina de drift

Japonezul Daigo Saito revine cu o noua bomba: un Ferrari 599 transformat in masina de drift
  • Daigo Saito construieste o noua masina extrema de drift
  • Dupa Lamborghiniul Murcielago de anul trecut, japonezul pregateste acum un Ferrari 599 de competitie
  • Modificarile includ un body-kit, frana de mana hidraulica si directie capabila de unghiurile necesare competitiei
Distribuie pe Facebook

Daigo Saito uimeste din nou lumea sporturilor cu motor dupa ce au aparut poze cu, probabil, viitoarea sa masina de drift: un Ferrari 599.

Japonezul este un pilot foarte cunoscut in lumea drift-ului. A participat in nenumarate competitii precum King of Asia, Formula Drift, iar mai nou in D1GP din Japonia. Stilul sau este unul foarte spectaculos si nu de putine ori a fost surprins in timp ce "dansa" pe circuit avand doar 3 roti pe asfalt.

Saito a surprins lumea sporturilor cu motor anul trecut cand a transformat un Lamborghini Murcielago intr-o masina de drift.

Ferrari 599 drift car

Acum, la trecerea de la Formula Drift la D1GP, japonezul uimeste din nou, cu un alt supercar transformat in masina de competitie. De aceasta data vorbim de un Ferrari 599.

Daca la exterior modificarile aduse masinii includ un body-kit, o aripa spate imensa sau jantele vopsite intr-un verde fosforescent, ceea ce se ascunde sub caroseria Calutul Cabrat conteaza.

Ferrari 599 drift car

Pentru a face fata competitiilor de drift, masina a fost dotata cu o frana de mana hidraulica iar directia a fost modificata pentru ca supercar-ul sa poata atinge unghiurile imense caracteristice acestui sport care a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani.

Interiorul este completat de un roll-cage si cateva accesorii inca imbracate in pielea cu care au iesit de pe poarta fabricii din Maranello. Despre acestea ultimele nu stim cat vor mai rezista acolo, dar probabil nu mult timp.

Ferrari 599 drift car

Daigo Saito este al doilea atlet care apeleaza la "jucariile" italienilor de la Ferrari. Primul care s-a orientat, ce-i drept doar spre un motor de Ferrari, a fost americanul Ryan Tuerck. Acesta concureaza in campionatul Formula Drift, iar de curand, impreuna cu cei de la Gumout, a reusit sa inghesuie un motor V8 imprumutat de la un Ferrari 458 Italia intr-o Toyota 86.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 4 August 2016