Masinile cu tractiune fata nu fac, de obicei, drifturi. Insa si atunci cand fac...

Masinile cu tractiune fata nu fac, de obicei, drifturi. Insa si atunci cand fac...
  • Cea de-a doua generatie a modelului Renault Megane RS a fost lansata pe piata in 2009
  • Sub capota hot-hatch-ului din Hexagon se ascundea un benzinar turbo cu pana la 275 de cai putere
  • Compacta franceza cu performante de top a fost la un moment cea mai rapida masina FWD
Distribuie pe Facebook

Un Renault Megane RS de ultima generatie ne arata ca si masinile cu tractiune fata stiu sa faca drifturi. Drifturi de nota zece, daca tinem cont de situatia din cazul de fata.

Ajunsa la sfarsitul carierei, celei de-a doua generatii a modelului Renault Megane RS ii va fi simtita enorm lipsa. Compacta franceza cu performante de top a devenit faimoasa in toata Europa dupa ce a reusit sa stabileasca recordul circuitului de la Nurburgring pentru automobilele echipate cu tractiune fata.

Timpul de aproximativ sase secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima de peste 250 de kilometri pe ora sunt alte doua dintre detaliile care au transformat cea mai recenta generatie a modelului Renault Megane RS intr-un automobil pe placul iubitorilor de inalta performanta.

Intr-un final, compacta franceza pare sa se priceapa de minune si la facut drifturi, urmatorul material video surprinzand momentul in care un exemplar al hot-hatch-ului din Hexagon strabate de-a latul o portiune din cei peste 20 de kilometri ce compun circuitul de la Nurburgring anterior amintit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2016