Parlamentarii PSD indeamna soferii sa ucida in trafic: cum ti se pare noua modificare?

Parlamentarii PSD indeamna soferii sa ucida in trafic: cum ti se pare noua modificare?
Nu mai este niciun secret, pentru nimeni, ca politicienii romani isi dau legi pentru ei exclusiv, incurajand ilegalitatile, in timp ce il ignora total pe omul de rand. De fapt, isi dau legi singuri, sa scape de puscarie, sa scape de raspundere, fara sa se mai ascunda ca si asa nu-i trage nimeni la raspundere. Ultima propunere halucinanta vine din partea PSD si incurajeaza ilegalitatile.
Distribuie pe Facebook

Tin minte cand cel mai mare mincinos in viata, Victor Ponta, presedinte PSD la acea vreme, propunea prin 2013 cresterea pragului alcoolemiei in sange masurata de aparatele de tip etilotest ale politiei. Astfel incat sa poata "ciupi" si soferul o tuica, o bere, un vin, fara sa i se retina permisul sau sa i se faca dosar penal. Deci un PSD-ist isi dorea ca soferii sa consume bauturi alcoolice la volan fara sa pateasca nimic. Dupa care au venit ideile aberante ale unui alt politician, de data asta de la PNL, care isi dorea ca aparatele radar sa fie semnalizate din timp cu panouri, sa stie omul cand sa incetineasca. Si ca politistii sa nu se mai ascunda cu radarele, sa nu mai foloseasca masini neinscriptionate, ca il incurca pe dumnealui ca sa alerge in voie pe sosele. Si acum vine cireasa de pe tort: deputatii PSD propun cresterea de 15 puncte penalizare care acum duc la suspendarea permisului, la 45 de puncte.

Odata ajunsi la putere, creierul oamenilor o ia razna. Incep sa devina avizi de putere, de bani, sunt orbiti de anturajul lor care e dependent de spagi, se vorbeste de milioane ca si cum vorbesti de caramele, iti cumperi insule, plaje private, vile, ascunzi bani in conturi off-shore, iti pregatesti un paradis fiscal prin Costa Rica, si te rupi total, dar TOTAL, de realitatea din tara ta. Asta fac politicienii romani. Si daca tot sunt la putere, de ce sa nu-si dea legi ca sa scape de puscarie, de ce sa nu-si dea legi sa faca ce vor ei, oriunde, oricum, fara sa raspunda in fata legii. De ce sa nu poata alerga de zor pe sosele, sa incalce legea la infinit, fara sa ii traga politia la raspundere?

Dar cum o fi in noiembrie 2018 sa fii politist in Ministerul de Interne, avand jobul de a asigura siguranta cetateanului, si sa auzi o asemenea aberatie care, practic, iti face munca derizorie? Cum o fi sa fii politist si sa-ti rada in nas politicianul PSD care te sfideaza si care modifica legile ca sa nu poata pati nimic? Nu prea bine... Iar singurii care pot face ceva in privinta asta sunt politistii care sigur se simt nedreptatiti si care au un cuvant de spus.

Dar sa revenim la puncte. Sunt soferi care nu au acumulat in toata viata lor 15 puncte de penalizare. Dar sunt si soferi care aduna 15 puncte in cateva zile, pentru ca sunt smecheri. Sunt politicieni si prieteni de-ai lor. Daca esti pe bogatie, aroganta, interlopie si alte smechereli a la TelDrum, cand banii nu sunt o problema, numai retinerea permisului te deranjeaza. Asa ca alergi cu 200 prin oras, treci pe rosu, nu dai prioritate, nu dai semnal ca doar nu esti fraier, parchezi unde ti se scoala. Vine politistul, si ce? Dai amenda si iti vezi mai departe de drum. Insa te deranjeaza cand ajungi la 15 puncte si ramai fara permis... Ce faci atunci?

Pai daca banii tot nu sunt o problema, hai sa marim numarul de puncte la care se retine permisul smecherului de la 14 la 45 in termen de 6 luni. Practic, smecherul care pana acum facea tampenii si ramanea fara permis este incurajat sa le faca si mai si, punand viata in pericol celorlalti oameni, ca doar nu ramane fara permis asa usor... Iar deputatii PSD s-au pus pe treaba si au venit cu propunerea, fiind sustinuti de ministerul Transporturilor, evident, tot sub conducere PSD.

Nu cumva sa vina deputatii si senatorii cu legi in folosul omului de rand, Doamne-fereste, cum sa faca asa ceva? Nu cumva sa zica, hai sa micsoram numarul de puncte de la 15 la 10, hai sa marim amenzile, hai sa montam radare fixe, ascunse, hai sa introducem anularea permisului pentru cei care fac accidente, hai sa luam o masura, ceva, orice, care sa contribuie la reducerea accidentelor mortale. Nu, nu se face asa ceva in guvernarea PSD. Ci se incurajeaza ilegalitatile. Smecherii TREBUIE sa incalce legea fara sa pateasca nimic. Smecherii politicieni si acolitii lor sa-si faca de cap, ca doar e tara lor, au castigat alegerile, trebuie sa faca ce li se scoala. Si politia sa ramana cu buza umflata.

Distribuie pe Facebook
mai multe