Modificari importante pentru The Grand Tour. Ce legatura are o Alfa Romeo taiata in doua cu asta

Modificari importante pentru The Grand Tour. Ce legatura are o Alfa Romeo taiata in doua cu asta
  • The Grand Tour revine pe micile ecrane pe 8 decembrie
  • Cortul emisiunii va fi montat intr-o singura locatie
  • Producatorii au renuntat la "The American"
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Amazon au publicat un nou trailer care anunta al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour. Celebrul show auto va debuta pe micile ecrane pe 8 decembrie cu cateva modificari destul de importante fata de primul sezon.

Nu mai este deloc o noutate ca cei trei fosti prezentatori de la Top Gear se intorc la inceputul lunii viitoare cu cel de-al doilea sezon din The Grand Tour, noua emisiune auto de la Amazon care dupa cateva episoade a batut mai multe recorduri de audienta.

Producatorii au anuntat de ceva vreme ca pe langa obisnuitele excursii ale celor trei britanici, vom vedea si unele schimbari, mai mult sau mai putin importante. Pana acum stiam ca studioul, sau mai bine spus cortul emisiunii va fi montat intr-o singura locatie, si anume Great Tew Estate din Marea Britanie.

Ei bine, odata cu publicarea celui de-al doilea trailer aflam ca de-acum incolo nu-l vom mai vedea pe "The American", fostul pilot de NASCAR care testa masinile pe circuitul "Eboladrome", dar si ca in acest nou sezon, producatorii au decis sa renunte la sectiunea "Celebrity Brain Crash". Anuntul a fost facut de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May in stilul lor caracteristic, dupa cum vei vedea in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe