Alfredo, debutantul care a castigat o etapa de drift la prima participare

Alfredo, debutantul care a castigat o etapa de drift la prima participare
Elev al scolii de drift KNS 'Marius Mitrache', castigatorul etapei de la Prejmer din Campionatul National de Drift, a facut o figura frumoasa. Acesta a reusit sa castige etapa chiar de la prima participare!
Distribuie pe Facebook

Marius KNS nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost si ramane unul din cei mai iubiti piloti de drift din Romania care s-a decis sa ii invete si pe altii arta derapajelor controlate. Asa s-a nascut Scoala de Drift Marius Mitrache KNS, unde s-a inscris si Alfredo Martinez, un strain stabilit in tara noastra. El a urmat vreme de un an lectiile oferite de Marius Mitrache si a reusit sa obtina prima victorie chiar la prima etapa la care a luat startul.

Drift Prejmer

Alfredo s-a antrenat intensiv cu Marius KNS si a schimbat mai multe masini de-a lungul unui an intreg, pana cand a ajuns la un automobil BMW E30. Se pare ca acesta a fost autoturismul castigator care i-a adus victoria la Prejmer. Elevul lui KNS a uimit pe toata lumea, fiind un simplu debutant. El a luat locul 1, fiind urmat de doi piloti cu vechime in acest sport, Dobre Nicolae pe locul secund si Razvan Fratianu pe a treia pozitie a podiumului.

Cu aceasta victorie rasunatoare, Marius Mitrache isi demonstreaza inca o data talentul, nu doar in spatele volanului, ci si ca instructor de drift. Nu este deloc usor ca un tanar debutant sa castige prima pozitie intr-o etapa de Campionat National, luptandu-se de la egal cu piloti care au experienta de multi ani in spate. Insa e bine ca driftul se dezvolta si ca se nasc tot mai multi piloti cu talent real.

Drift Prejmer

Drift Prejmer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 18 August 2014