Alternativa europeana la Gumball 3000 se numeste The Autobahn Tour

Alternativa europeana la Gumball 3000 se numeste The Autobahn Tour
  • Sunt acceptati numai posesori de masini puternice
  • Se organizeaza 5 editii anual, cu grupuri restranse de soferi
  • Costul este de 7000 Euro/masina
Distribuie pe Facebook

The Autobahn Tour 2014 este un eveniment dedicat posesorilor de masini sport sau super-sport. Si, asa cum spune si denumirea, este un eveniment auto in care iti poti satisface placerea condusului alaturi de altii ca tine, dar si pe circuit, traversand 6 tari din Europa.

Cine nu isi permite sa participe la Gumball 3000 sau la un alt eveniment de peste ocean, dar are o masina puternica si vrea sa petreaca timp de calitate alaturi de soferi si pasionati auto, o poate face acum in Europa. The Autobahn Tour este un eveniment care debuteaza din Amsterdam, urmand ca apoi sa se termine in Monaco.

Evenimentul tine 10 zile, in fiecare zi avand loc diverse activitati legate de motorsport si petreceri cu foarte multe fete sexy. Reteta este aceeasi ca la Gumball: distractie in toate modurile posibile. Cert este ca intr-una din zile, participantii vor avea si sesiune pe Nuburgring, in care isi pot pune la treaba masinile cu care vin. Insa in rest, e vorba de conducere pe drumuri publice.

Insa nu orice drumuri publice. Participantii vor avea ocazia sa mearga pe celebra sosea fara limita de viteza din Germania, in drum spre Elvetia, urmand ca apoi sa conduce pe drumuri unduitoare din Alpi. Urmeaza si in Italia o scurta sesiune pe circuitul de la Monza, dupa care caravana se muta la Cannes, unde vor putea urmari Festivalul de Film. Ultima zi va fi in Monaco, acolo unde este si Marele Premiu de Formula 1, iar toata distractia se va termina, cum altfel, cu o petrecere VIP.

Poate ca Autobahn Tour 2014 este o alternativa la Gumball pentru europeni, inclusiv pentru romani. Sunt destui soferi din Romania care au posibilitatea sa ia startul intr-un astfel de road-rally. Exista multi pasionati cu Ferrari, McLaren, Lamborghini, Porsche sau Maserati pe teritoriul tarii noastre. Motiv pentru care speram sa vedem cat mai multi entuziasti romani bogati trimitandu-ne poze din timpul evenimentului.


Autobahn

Distribuie pe Facebook
mai multe