Citroen vine la Salonul Auto de la Paris cu 4 modele noi si doua concepte pentru a oferi o experienta auto unica

Citroen vine la Salonul Auto de la Paris cu 4 modele noi si doua concepte pentru a oferi o experienta auto unica
  • Citroen vine la Paris cu 4 modele noi si doua concept car-uri
  • Printre acestea se numara noul C3, C4 Picasso, E-Mehari sau SpaceTourer
  • Pe langa acestea, francezii isi vor prezenta cea mai noua tehnologie si gama de servicii
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Citroen promit sa impresioneze la Salonul Auto de la Paris cu o noua gama de modele, doua concept car-uri, tehnologie de ultima generatie si servicii care faciliteaza accesul la mobilitate.

Salonul Auto de la Paris este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen, iar pentru editia din acest an, constructorul francez Citroen promite o experienta auto unica tuturor celor care ii va trece pragul.

In primul rand, Citroen va prezenta o gama de modele caracterizata de autovehicule cu design puternic, confort si tehnologii integrate la bord. Printre acestea regasim noul C3, care va fi prezentat dealtfel in premiera mondiala, noul C4 Picasso, E-Mehari si nu in ultimul rand SpaceTourer.

Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016

Pe langa acestea, fanii constructorului din Hexagon vor putea arunca o privire la viitorul companiei si vor putea admira doua noi concept car-uri. Primul dintre acestea este CXperience, prezentat de noi cu putin timp in urma, si care vine sa revolutioneze standardele designului si confortului in segmentul varf-de-gama.

Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016

Cel de-al doilea concept, C3WRC, prefateaza asa cum ii spune si numele, o masina de curse care va participa in Campionatul Mondial de Raliuri, si care marcheaza debutul unei noi aventuri sportive pentru Citroen.

Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016

In spatiul care reflecta perfect imaginea marcii "Be Different, Feel Good," celor prezenti la Paris le vor fi prezentate si o gama de servicii si tehnologii, care au ca scop simplificarea vietii conducatorilor auto. Printre acestea se numara sisteme precum ConnectedCAMCitroen, care se gaseste dealtfel la bordul noului C3, noua navigatie conectata 3D cu comanda Vocala Citroen ConnectNav, Citroen ConnectBox cu Pachetul SOS & Assistance, CitroenAdvisor sau noul Product Advisor.

Acestora li se alatura si noul Citroen Carstore, site-ul care permite compararea ofertelor de masini noi disponibile in stoc si ofera posibilitatea de a rezerva modelul dorit direct online. Este important de stiut ca toate aceste servicii sunt oferite de aplicatia My Citroen, care vine in ajutorul clientului pentru a-i face viata de zi cu zi mai usoara.

Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016

Constructorul francez isi definitiveaza oferta cu o zona de relaxare, ce cuprinde Maison Citroen, le petit Citroen si animatiile Citroen Origins sau Photocall Connected Cam Citroen.

Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris va incepe la sfarsitul acestei saptamani, si sunt asteptati majoritatea constructorilor de automobile pentru a-si prezenta ultimele modele, tehnologii si servicii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Citroen la Salonul Auto de la Paris 2016
mai multe