Cu ce noutati vine Citroen la Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Cu ce noutati vine Citroen la Salonul Auto de la Frankfurt 2015
  • Citroen se axeaza pe creativitate, confort si tehnologie
  • Vor fi lansate doua masini concept
  • Noile modele C4 Cactus si C1
Distribuie pe Facebook

Pe 17 septembrie 2015 incepe Salonul Auto de la Frankfurt 2015. Ca si in alti ani, marca franceza Citroen va fi prezenta la salon cu cele mai noi modele si cele mai noi tehnologii pe care le va prezenta publicului larg.

Dupa cum o arata participarea victorioasa in WTCC, marca Citroen este cu adevarat in cursa. Salonul auto de la Frankfurt reprezinta ocazia perfecta pentru a face cunoscute obiectivele marcii catre publicul larg. Motiv pentru care, in luna septembrie, vizitatorii salonului german vor putea admira mai multe noutati in standul Citroen.

Masini concept indraznete si creative

Citroen isi va prezenta viziunea auto prin lansarea a doua concept car-uri cu un design aparte:

- in premiera mondiala, o versiune proaspata si energica a C4 Cactus, ce inglobeaza starea de spirit a legendarului Mehari;
- in premiera Europeana, concept car-ul Aircross, intr-o versiune mondiala ce ilustreaza forta de urcare in gama prin noua strategie adoptata de marc.

O gama reinnoita si atractiva

- o gama restilizata cu noile versiuni C4 Cactus si C1;
- best-seller-uri restilizate cu noua gama C4 si Noul Berlingo Multispace;
- elementul comun al acestei game deosebit de moderne este confortul, expertiza recunoscuta Citroen.

Tehnologii prezentate la Frankfurt

- motorizari extrem de eficiente, de ultima generatie, inclusiv motorizarile Diesel Blue HDi (in special noua versiune BlueHDi 150 si 180 disponibila cu modelul CitroenC5) precum si gama de motorizari pe benzina PureTech din care face parte motorizarea turbo in 3 cilindri PureTech votata «Engine of the Year»;
- o oferta completa de servicii conectate cu Citroen CONNECT, imbogatita cu noi performante.

O experienta client la 360°, in special in cadrul serviciilor propuse prin Citroen Service Racing precum si a altor oferte de tipul Citroen&YOU. Scopul este de a aduce aproape de client o experienta simpla si personalizata pentru un plus de incredere si confort.

Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile publicului larg joi, 17 septembrie 2015. Standul Citroen este situat in Hala 8.

Distribuie pe Facebook
mai multe