Salonul Auto de la Frankfurt 2015: marca DS prezinta noul DS4

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: marca DS prezinta noul DS4
  • Cel mai puternic motor are 210 cp
  • DS4 Crossback este un hatchback aventurier
  • Aplicatia CarPlay, lansata in exclusivitate pe DS4
Distribuie pe Facebook

Marca DS, devenita independenta dupa despartirea de numele Citroen, va prezenta in luna septembrie a acestui an la Frankfurt doua noi modele. E vorba de DS4 si o varianta mai speciala numita DS4 Crossback.

DS lanseaza la Frankfurt un model nou, doua configuratii de caroserie cu o parte frontala restilizata. Un stil unic, ce inglobeaza elemente identitare puternice si emblematice ale stilului DS, stil care se remarca inca de cand acompania brandul Citroen prin eleganta, personalizare si futurism. Mai multe inovatii tehnologice, rafinament in cele mai mici detalii… toate acestea caracterizeaza noile modele DS 4 si DS 4 Crossback.

Modelul DS4 s-a vandut in peste 115.000 de exemplare de la lansare, castigand astazi un avant puternic cu cele doua configuratii: Noul DS4, un sedan dinamic si distinctiv dedicat acelor clienti in cautare de senzatii inedite si confort la volan si o noua silueta inedita, DS4 Crossback, cu un look ‘de aventurier sic’ ce beneficiaza de o garda la sol inaltata.

DS4 2016

Oferta dubla, reprezinta raspunsul marcii DS la asteptarile clientilor de pe segmentul compact premium. Un segment care a fost invadat in ultimii ani de noi configuratii cu o personalitate puternica. Gama crossover reprezinta in acest moment 30 % din piata actuala a berlinelor premium compacte.

"DS emana spiritul avangardist. Pentru DS4, acest spirit se traduce prin oferta de doua configuratii diferite: o noua berlina premium si o oferta cu adevarat inedita numita DS4 Crossback, masina ce adopta un veritabil look de aventurier sic. Cu o asemenea oferta complementara, marca DS isi afirma obiectivele si reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor" spune Yves Bonnefont, Director General al Marcii DS, inainte de Salonul Auto de la Frankfurt 2015.

Noile automobile DS se remarca prin linii fluide, dinamice si elegante, ornamente cromate ce infrumuseteaza caroseria, motorizari performante si eficiente. Noul DS 4 detine toate calitatile unei berline premium, conferind in acelasi timp o nota personala gratie nuantei bi-ton caroserie/pavilion, unice pe segmentul sau. Cu un interior rafinat, exclusivist si personalizabil, noul DS 4 se prezinta ca un successor demn de traditia auto DS, ingloband spiritul avangardist, personalitatea puternica, rafinamentul si tehnologiile varf de gama. Noul DS 4 constituie, cu siguranta, o oferta unica pe segmentul premium de vehicule compacte.

DS4 2016

In acelasi timp, DS 4 Crossback este un autovehicul polivalent prin excelenta. Isi afirma spiritul de "aventurier sic" gratie garzii la sol inaltate, jantelor mari de culoare neagra si, nu în ultimul rand, ornamentelor aplicate pe arcadele rotilor si barelor de pavilion.

Noile DS4 si DS4 Crossback vor fi disponibile cu motorizari diesel si pe benzina de pana la 210 cp, care vor avea un nivel al emisiilor de CO2 intre 97 g /km si 138 g/km. Cele doua modele vor putea fi admirate in standul DS la Salonul Auto de la Frankfurt care isi deschide portile pe 17 septembrie 2015.

Distribuie pe Facebook
mai multe