Indemanare cronometrata: The Race by Autocross Arena, 15 iunie 2014

Indemanare cronometrata: The Race by Autocross Arena, 15 iunie 2014
  • Pot participa numai 15 piloti
  • Participantii vor lua startul cu masinile circuitului
  • Cel mai bun timp din cei 15 concurenti va castiga
Distribuie pe Facebook

Autocross Arena te provoaca la o cursa inedita in cadrul careia sa-ti testezi cunostintele de pilot. Vino si tu pe 15 iunie sa participi la o cursa de indemanare cronometrata pe circuitul de macadam. Atentie! Locuri limitate!

Evenimentul The Race are loc pe 15 iunie 2014, duminica, incepand cu ora 14.00. Concursul se desfasoara pe Autocross Arena folosind autoturismele circuitului, Volkswagen Golf 3 GTI cu motorizare 2.0 115 cp. Concursul este contra timp si se desfasoara in trei manse cronometrate.

Prima mansa de calificari – Numar de participanti : Maxim 15 – Se califica primii trei timpi
In prima mansa de calificari se trag la sorti 3 grupe a cate 5 participanti, din fiecare grupa de 5 persoane se califica in mansa urmatoare doar doua, cele care au primii doi timpi din grupa respectiva. Participantii unei grupe vor concura pe aceeasi masina in urma tragerii la sorti, tot in urma tragerii la sorti se va stabilii si plecarea de la start. In fiecare dintre grupe vor exista minim 3 participanti.

A doua mansa de calificari – Numar de participanti : 6 – Se califica cel mai bun timp
In a doua mansa de calificari , vor exista trei grupe a cate doua persoane calificate din mansa precedenta. In aceasta mansa se califica cate o singura persoana din fiecare grupa.

A treia mansa – Finala - Numar de participanti : 3 – Castiga cel mai bun timp
In finala participa doar cele trei persoane calificate din mansa a doua, castigatorul este cel care va obtine cel mai bun timp.

Regulament de participare

Cronometrarea : In oricare din mansele de mai sus, fiecare participant va executa 3 tururi de pista din care vor fi cronometrate ultimele 2, este luat in considerare cel mai bun timp per tur de circuit.

Taxa de participare : 200 Ron/persoana si se achita integral pana la data de 01.06.2014. Se poate achita in numerar la receptia circuitului, sau in cazul in care se doreste achitarea prin transfer bancar, va rugam sa ne contactati la 07263777771 sau 0722205079.

Numar maxim de participanti : 15, numar minim de participanti : 9 – In cazul in care nu se achita 9 taxe de participare, concursul se anuleaza. Pentru cei care achita taxa de participare, pana la data evenimentului pot efectua antrenamente libere in week-end la preturile din timpul saptamanii. Turele facute ca antrenament ce beneficiaza de aceasta reducere nu se cumuleaza cu abonamentul Autocross Arena.

Se premiaza doar locul 1 din finala : Castigatorul primeste din partea Autocross Arena 200 ron, echivalentul taxei initiale achitate, plus alte premii din partea partenerilor Autocross Arena, premii ce vor fi anuntate in curand.

In cazul nefunctionarii unuia dintre autoturismele de concurs din una din grupele existente, participanti care nu au apucat sa efectueze una din turele de calificare, vor fi redistribuiti in mod egal prin tragere la sorti in una din celelalte grupe.

Circuitul este delimitat in anumite zone prin conuri de semnalizare, banda de semnalizare sau anvelope. In cazul atingerii unuia dintre aceste elemente de delimitare, participantul este penalizat cu un plus de 3 secunde in turul respectiv. In cazul in care participantul iese in décor astfel incat este atins unul dintre malurile de pamant de protectie, turul respectiv este considerat nul din punct de vedere al cronometrarii.

In cazul in care la data evenimentului conditiile meteo sunt nefavorabile, cursa se amana cu 7 zile calendaristice.

In cazul in care unul dintre participantii cu taxa achitata nu se prezinta la data de 15.07.2014, orele 14.00 la receptia circuitului, acesta pierde dreptul de a participa la cursa precum si taxa de inscriere.

Mai multe informatii gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie pe Facebook
mai multe