Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 da startul AUTOMOBILIZARII

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 da startul AUTOMOBILIZARII
Va asteaptam in perioada 5 - 9 octombrie la Romaero Baneasa la cel mai important eveniment auto al anului! Salonul Auto Bucuresti si Accesorii editia 2011 isi deschide portile in aceasta toamna!
Distribuie pe Facebook
La SAB & Accesorii 2011 vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.
Dupa 4 ani de absenta a unui salon auto in Bucuresti, prin organizarea SAB & Accesorii ne propunem sa facem un pas important in revitalizarea industriei auto din Romania.
SAB & Accesorii 2011 le va oferi companiilor expozante o modalitate directa de interactiune cu publicul larg, care si-a manifestat in repetate randuri dorinta de a avea in calendarul expozitional bucurestean un eveniment auto.
Pe durata a 5 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.
Iubitorii automobilului vor putea testa in vederea achizitionarii cele mai recente modele auto.
Printre modelele noi sau expuse in premiera nationala amintim: primul coupe cu 3 usi din lume Veloster Highway 1,6 benzina 140 CP, BMW Seria 1, BMW Seria 6, Mini Coupe, Range Rover Evoque, Jaguar XF, Elantra Highway 1,6 benzina 132 CP, Genesis Coupe 2,0 benzina turbo 210 CP - coupe sport.
Ofertele speciale, interactiunea directa cu specialistii in vanzari prezenti la fiecare stand, competitia directa intre marcile prezente, demonstratiile organizate atat in interiorul spatiului expozitional cat si in afara acestuia, vor reprezenta ingredientele de care are nevoie un astfel de eveniment pentru a reprezenta un succes pentru toti cei implicati.

Vom reveni cu detalii despre program, bilet si surprize de la eveniment.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati sab.ro.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 este un eveniment organizat de Premium Expo Powered by Kiss FM.

Distribuie pe Facebook
mai multe