Salonul Auto Moto da startul pentru Primavara auto 2015

Salonul Auto Moto da startul pentru Primavara auto 2015
  • Evenimentul are loc intre 1-5 aprilie 2015
  • Vor fi prezente noutati auto lansate anul acesta
  • Demonstratiile de drift nu vor lipsi
Distribuie pe Facebook

Intre 1-5 aprilie 2015, va avea loc la Bucuresti, in Piata Constitutiei, un eveniment de anvergura pentru piata auto-moto romaneasca. E vorba de SAM 2015, un eveniment care isi propune sa aduca in acelasi loc o multitudine de entuziasti si importatori auto, dar si iubitori de motociclete, motorsport si adrenalina.

Intrat deja in agenda celor mai importante evenimente din Romania, Salonul Auto Moto isi va deschide portile in Piata Constitutiei, in perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toti pasionatii fenomenului auto – moto din tara.

Pe durata celor cinci zile, sunt asteptate sute de masini si motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere nationale la cele de epoca sau tunate. In crestere de la o editie la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau doua roti cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiara cu care au fost obisnuite zecile de mii de vizitatori din toata tara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.

Nu vor lipsi noutatile si ofertele speciale de Pasti ale dealerilor, firmelor de leasing si de asigurari, precum si ale bancilor. Nu este niciodata prea devreme pentru ca toti participantii la Salonul Auto Moto: organizatori, expozanti si vizitatori, sa-si marcheze in agenda perioada 1-5 aprilie 2015.

Pentru mai multe detalii accesati: www.sam.ro

Galerie foto de la SAM 2013

SAM 2015

SAM 2015SAM 2015

SAM 2015SAM 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze SAM 2015
mai multe