Si motociclistii au ce sa vada la Salonul Auto Moto 2015!

Si motociclistii au ce sa vada la Salonul Auto Moto 2015!
Salonul Auto Motor 2015 isi deschide portile saptamana viitoare in Bucuresti. Alaturi de masini, piese si accesorii auto, vor fi prezente si standuri de motociclete noi. In plus, vizitatorii vor putea lua parte la demonstratii si cascadorii facute de profesionisti.
Distribuie pe Facebook

Marius Ariton si Marius Vigariu sunt doi stunt rideri din Bucuresti care ne vor onora cu prezenta la Salonul Auto Moto 2015. Acestia isi vor demonstra calitatile in Piata Constitutiei, unde cei prezenti vor putea vedea un spectacol profesionist de acrobatii pe doua roti. Daca va intrebati cine sunt acesti doi romani, aflati ca practica freestyle stunt riding-ul de vreo 5 ani, iar de atunci tot participa la diverse spectacole in Bucuresti, Suceava, Craiova, Timisoara, Iasi, etc., dar si la concursurile organizate anual de vecinii bulgari.

Am aflat ca fac asta din pura placere, desi nu au timp sa exerseze in fiecare zi. In timpul liber, cand majoritatea oamenilor ies duminica in parc la plimbare sau la mall, cei doi sunt pe o roata la locul de antrenament.

SAM 2015 moto

Pulsul spectatorilor prezenti la eveniment va fi ridicat si de Alin Gradinaru, un pusti de numai 15 ani care are deja o multime de medalii in palmares. Campion national la motocross, acest tanar talent care iubeste sporturile extreme, va incerca sa parcurga un traseu offroad presarat cu obstacole extrem de dificile, intr-un decor special amenajat in cadrul evenimentului.

Pe scurt, zilele Salonului Auto Moto 2015:
- 1 și 2 aprilie, în spațiile din interior pot fi admirate pe îndelete exponatele auto-moto, precum și bicicletele sau accesoriile. Toți cei care vin din țară sau din București, în aceste zile, au șansa de a studia toate exponatele, inclusiv de a deschide portierele și chiar a se așeza la volanul mașinilor mult râvnite. Pot negocia cu dealerii prezenți și alege mașina sau motocicleta pe care și-o doresc în anul 2015, fiind mai dificil acest lucru în week-end, atunci când Salonul este foarte aglomerat;
- vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai mulți dealeri anunțând numărul și mărcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piață. În plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla și Prima Mașină. Așadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua în care toți cei care doresc să își cumpere un autoturism o pot face la CEL MAI BUN PREȚ POSIBIL ÎN ACEST AN!
- sâmbătă, 4 aprilie și duminică, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a menționat mai-sus, însă cu multe atracții în zona exterioară: drift, mașini tunate, stunt, paradă moto, paradă retro, zona specială moto, karturi, Funzone. Traficul este restricționat pe Bdul. Unirii și Bdul. Libertății, ambele bulevarde și Piața Constituției transformându-se în CEL MAI MARE SPAȚIU EXPOZIȚIONAL din România. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piața Unirii), unde va exista și o zonă de parcare special amenajată pentru vizitatori.

SAM 2015 moto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SAM 2015 moto
mai multe