Premiera in Romania: unicul Koenigsegg CCXS din lume vine la SAM 2015!

Premiera in Romania: unicul Koenigsegg CCXS din lume vine la SAM 2015!
  • Evenimentul are loc pe 1-5 aprilie 2015
  • Vor fi oferte speciale la masinile noi de la dealeri
  • Drifturi, karting si masini retro in zilele de 4 si 5 aprilie
Distribuie pe Facebook

Am mai vazut in Romania si Bugatti Veyron, dar si o multime de Ferrari sau Lamborghini. Insa niciodata un Koenigsegg. Mai ales un model unicat in lume, numit CCXS, care are sub capota un motor V8 de 4.7 litri care produce 1018 cp.

Prezent si anul acesta la Salonul de la Geneva cu modelul Regera, Koenigsegg te asteapta si la Salonul Auto Moto 2015 cu modelul CCX S!

Este o premiera romaneasca ca un automobil intrat in celebra Cartea a Recordurilor - Guinness World Records sa fie prezent la un eveniment auto. In 2011 masina proiectata de inginerul suedez Christian von Koenigsegg cu intentia de a crea o SUPER MASINA facea istorie atingand viteza de 300 km/h in doar 21 de secunde datorita motorului de peste 1000 cp!

Supermasina de colectie, model unicat, va fi disponibila privirilor incepand de miercuri, 1 aprilie, in Piata Constitutiei, intr-un spatiu dedicat din cadrul Salonului Auto-Moto, cel mai important eveniment auto-moto al anului in Romania. Acest exemplar unic ii apartine unui colectionar din Ungaria.

Koenigsegg CCXS

Salonul Auto-Moto se deschide miercuri, 1 aprilie, incepand cu orele 12.00 si se adreseaza tuturor pasionatilor de cai putere si nu numai, astfel:

- 1 si 2 aprilie, in spatiile din interior pot fi admirate pe indelete exponatele auto-moto, precum si bicicletele sau accesoriile. Toti cei care vin din tara sau din Bucuresti, in aceste zile, au sansa de a studia toate exponatele, inclusiv de a deschide portierele si chiar a se aseza la volanul masinilor mult ravnite. Pot negocia cu dealerii prezenti si alege masina sau motocicleta pe care si-o doresc in anul 2015, fiind mai dificil acest lucru in week-end, atunci cand Salonul este foarte aglomerat.

- vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai multi dealeri anuntand numarul si marcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piata. In plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla si Prima Masina. Asadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua in care toti cei care doresc sa isi cumpere un autoturism o pot face la CEL MAI BUN PRET POSIBIL IN ACEST AN!

- sambata, 4 aprilie si duminica 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a mentionat mai-sus, insa cu multe atractii in zona exterioara: drift, masini tunate, stunt, parada moto, parada retro, zona speciala moto, karturi, Funzone. Traficul este restrictionat pe Bdul. Unirii si Bdul. Libertatii, ambele bulevarde si Piata Constitutiei transformandu-se in CEL MAI MARE SPATIU EXPOZITIONAL din Romania. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piata Unirii), unde va exista si o zona de parcare special amenajata pentru vizitatori.

Koenigsegg CCXS

Koenigsegg CCXS

Koenigsegg CCXS

Koenigsegg CCXSKoenigsegg CCXSKoenigsegg CCXS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Koenigsegg CCXS
mai multe