Truck & Chopper Fest 2013 a dat startul la inscrieri!

Truck & Chopper Fest 2013 a dat startul la inscrieri!
In perioada 21-22 septembrie va avea loc la Targu Mures festivalul numit Truck & Chopper, prima editie din Romania care isi doreste sa adune in acelasi loc cele mai frumoase motociclete si camioane din Europa.
Distribuie pe Facebook

S-a dat startul înscrierilor la "The Most Beautiful Truck&Chopper Fest" - ediţia 2013. În septembrie va avea loc în Romania cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est, la care sunt asteptati pasionati din Romania, Moldova, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia si Turcia.

Doritorii se pot inscrie pe site-ul oficial al evenimentului. La inceput, ca si prima etapa, dupa inregistrarea online, participantii vor uploada imagini cu chopperul sau camionul, iar in cazul posesorilor de camioane, acestia vor participa la o sesiune de teste pentru cunostinte teoretice.

Dintre cei inscrisi, vor fi selectati 200 de semifinalisti in baza punctajului de la testul online. Pe aceştia îi aşteaptă 3 competiţii cu premii pe măsura aşteptărilor: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper”, la sfârşitul căruia, cel care va primi titlul pentru „Cel mai bun şofer profesionist din România”, va castiga si marele premiu, care constă în 2.000 de euro.

Câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia să meargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.

Înscrierile în competitie se vor încheia pe 1 august 2013, iar marele eveniment va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş.

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment organizat de IFTPR, U.N.T.R.R. şi Ad Brain Partners cu aportul unor parteneri de renume precum Cosmote, Schmitz Cargobull, Mercedes Benz, Krone, Vialtis, Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri.

Inscrierile se fac la: http://choppertruckfestival.com/

Distribuie pe Facebook
mai multe