Vino sa vezi noua Honda NSX de 580 cp la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

Vino sa vezi noua Honda NSX de 580 cp la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii
  • Masina are 580 cp
  • Este propulsata de 3 motoare electrice si unul termic
  • Masina prezenta este prototipul cu numarul #0000
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017 este deschis pana duminica, 12 noiembrie. Vizitatorii pot aici sa admire una din cele mai spectaculoase automobile ale planetei, Honda NSX.

La Salonul Auto București & Accesorii 2017 care se desfasoara la Romexpo, vizitatorii se vor putea bucura de încă o surpriză pregatită de reprezentantul Honda în România, legendarul supermodel japonez Honda NSX care sprintează de la 0 la 100 de km/h sub 3 secunde, grație unui motor V6 twin turbo de 3,5 litri ajutat de nu mai puțin de trei motoare electrice. Masina atinge o viteza de top de 308 km/h, ceea ce face ca supersportiva japoneză să se bată de la egal la egal cu celelalte supersportive din gama sa.

Vedeta, prezentată pentru prima oară la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017, este unicat in Europa, poartă numărul de serie #0000 și poate fi comandata la un preț de peste 200.000 euro.

In standul dealerului Asko, reprezentantul Honda de la Salonul Auto București și Accesorii 2017, mai sunt prezente: Noul Civic Type R, Civic 5D, Civic Sedan, HR-V, CR-V.

Vă așteptăm să ne vizitați până Duminică, 12 Noiembrie, inclusiv.

Detalii pe www.sab.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe