Duminica, 22 decembrie: Streetmaniacs Winter Grill & Fun

Duminica, 22 decembrie: Streetmaniacs Winter Grill & Fun
  • Evenimentul va avea 3 probe
  • Va fi prezent un Audi R8, safety car la o cursa de Formula 1
  • Pot concura pe circuit si tinerii de sub 18 ani
Distribuie pe Facebook

Duminica, 22 decembrie, va avea loc langa Bucuresti, la Autocross Arena, intalnirea pasionatilor de styling si tuning auto. E vorba de intalnirea Streetmaniacs Winter Grill & Fun care se va desfasura concomitent cu Trial Off-Road GTC, o competitie dedicata masinilor pentru teren accidentat.

Adrenalina, intreceri contra cronometru, pasiune si mii de cai putere, sunt cateva din ingredientele "Streetmaniacs Winter Grill & Fun", cel mai mare eveniment al iernii, care se adreseaza pasionatilor de tuning auto.

Duminica, 22 decembrie, in apropierea Capitalei, pe Str.Ficusului nr.10 din Mogosoaia, in incinta Autocross Arena sunt asteptati peste 300 de participanti din toata tara, ce detin adevarate „bijuterii”auto, pentru a-si etala indemanarea dar si calitatile bolizilor, pe un circuit off road dificil. La „Streetmaniacs Winter Grill & Fun” pot sa isi testeze calitatile de pilot chiar si cei care nu detin un carnet de conducere, sau nu au implinit 18 ani pentru a avea unul. Pentru a putea participa este nevoie de minim actul de identitate, iar varsta minimă admisa este de 14 ani.

Organizatorii au pregatit trei probe la care participantii se pot inscrie: TIME ATTACK, poate intra in cursa orice masina indiferent de tractiune, este contra-timp pe durata a trei ture de circuit, cea mai rapida masina, care parcurge circuitul contra cronometru castiga. Proba TRIAL OFF-RROAD GTC, este destinata amatorilor ce detin masinii de teren cu tractiune 4x4, cu un grad de dificultate foarte scazut, astfel, incat orice autovehicul echipat de strada sa il poata parcurge. PIT STOP – un concurs individual de schimbarea unei roti contra-timp - cel mai rapid castiga. Invingatorii vor beneficia de premii ce constau in schimburi de ulei, produse specifice 4x4 din partea GTC, servicii de intretinere si infrumusetare auto jante si caroserie. Participantii la eveniment vor avea parte si de curse si demonstratii off road, probe de indemanare si rally taxi iar pasionatii de Formula 1 pot admira singurul Audi R8 din lume, masina ce a fost safety car la o cursa de F1.

Evenimentul este organizat de Streetmaniacs, comunitatea pasionatilor de tuning auto din Romania.

Pentru mai multe detalii despre Autocross Arena, citeste articolul Experienta Autocross Arena.

Programul evenimentului :
11:00- 14:00 sosire la locaţie, inscrieri
13:00 -15:00 TIME ATTACK
15:00 -17:00 CONCURS TRIAL OFRROAD GTC
15:00 - 17:00 PIT STOP

Pentru mai multe detalii :
Daniel Tomescu, organizator. Tel: 0722205079, email: tomescu.d@gmail.com

Distribuie pe Facebook
mai multe