Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita
Vecinii nostri din Ungaria pregatesc un mare show dedicat masinilor modificate. Duminica, 5 iunie, in Ungaria, la Debretin, la o aruncatura de bat de vestul tarii, va avea loc Devil Tuning, o expozitie in aer liber cu multe masini spectaculoase si fete frumoase.
Distribuie pe Facebook

La numai 60 km de vama Bors din vestul Romaniei, are loc in Ungaria, la Debretin, unul dintre cele mai importante saloane de tuning din regiune. Este vorba de Devil Tuning, un tuning show de exceptie ce se va desfasura pe Stadionul Nagyerdo.

Evenimentul va avea loc Duminica, 5 iunie, si este deja la cea de-a 9-a editie. Numele de Devil Tuning vine de la porecla organizatorului, pe numele sau Balsz, care este si detinatorul unui shop online de tuning cu acelasi nume "diavolesc". Mai multe detalii despre Devil Tuning puteti gasi online, AICI.

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

Taxa de intrare la acest eveniment este de 1400 forinti, adica in jur de 25 de lei, exceptand soferul masinii care urmeaza sa fie expusa. Daca insa vrei sa participi ca si expozant, platesti numai 1200 ft, adica 20 de lei. Expozitia de tuning este organizata de Carstyling. Daca vrei sa participi la competitia de sunet, la Db Drag, taxa este de 2500 ft, adica aproximativ 40 de lei. Recomandat este schimbul valutar, inca din Romania, pentru cumpararea de forinti.

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

In cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai reusite masini la exterior, interior, jante, motor, etc., acestea primind cupe si premii consistente. In plus, invitatii din strainatate (Romania, de exemplu) se vor bucura de distincii speciale.

Daca vizitatorii sunt si amatori de tuning, prin intermediul biletului de intrare, se vor putea bucura de o reducere la masurarea Dyno, care astfel ajunge sa coste 9990 ft, adica 160 de lei.

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

In interiorul stadionului, pe durata evenimentului este organizat pentru expozanti, un targ de piese second. Masinile se expun pe iarba verde, si orice participant poate sa isi expuna piesele pe langa masina: jante, piese de motor, performanta, frane, piese de caroserie, etc.
Se organizeaza de asemenea un concurs de Miss pentru amatoare, premiul fiind un portofoliu profesional de valoare semnificativa, si posibilitatea de a se lansa in modelling.

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

La Devil Tuning si copiii se vor simti excelent: pentru copii va fi tot ce se poate gasi la un balci traditional maghiar, tot in interiorul stadionului, in paralel cu concursurile de tuning si car-audio.

Evenimentul "Devil" a ajuns la editia a 9-a si va fi ultimul organizat pe acest stadion, pentru ca urmeaza sa fie demolat din pacate. Insa o noua locatie va fi cu siguranta gasita pentru editiile urmatoare!

Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita

Aceste evenimente, au ajuns sa fie indragite de pasionatii din Ungaria, datorita atmosferei lejere, asemanatoare cu cele din Germania (Tuningtreffen) si nu in ultimul rand, datorita faptului ca Dl. Devil este o persoana foarte sociabila si simpla, care se intelege bine cu toata lumea.

Anul acesta, primele masini din Romania si-au anuntat deja prezenta la eveniment. Cine va mai participa pentru Romania, la Devil Tuning 2011?

Foto: editia de anul trecut de Devil Tuning Show

Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul : 0744.181.904 sau vizita pagina evenimentului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Duminica, 5 iunie - Devil Tuning - super Tuning Show la 60 km de granita
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2011