Devil 10 - Diavolul nu doarme niciodata!

Devil 10 - Diavolul nu doarme niciodata!
Si cu siguranta nu va dormi nici anul acesta! Expozitia Deviltuning a ajuns la cea de-a zecea editie, devoratorii de tuning fiind invitati sa se adune pe data de 10 iunie 2012 in cadrul Stadionul "Nagyerdo" din Debrecen, Ungaria pentru a servi o portie serioasa de masini modificate.
Distribuie pe Facebook

Pe lista cu participanti s-au inscris deja numeroase celebritati din lumea showbiz-ului maghiar, din domeniul stand-up comedy-ului si chiar fosti invitati ai popularei emisiuni 'Valo Vilag'. De asemenea, la fel de spectaculoasa se anunta a fi si lista cu automobile, printre atractiile principale numarandu-se un Hot Rod F30 Krazy Kutters, respectiv cel mai frumos Volkswagen Golf 3 din intreaga Europa - Un Golf 3 realizat complet din carbon si inzestrat cu mai bine de 500 cai putere!

Iar asta nu e tot. Organizatorii au pregatit si multiple concursuri, atat pentru participanti, cat si pentru vizitatori. De exemplu, cei care isi achizitionaza un bilet de intrare se vor inscrie automat in cursa pentru un VW Golf 3 GTI modificat complet. De pe lista cu premii nu lipsesc nici truse profesionale de scule de mare valoare sau sejururile de tip wellness.

Revenind la expozitia de tuning, aceasta va fi jurizata si de aceasta data de specialistii de la 'Carstyling'. De asemenea, se anunta si o intalnire nationala intre fanii modelelor BMW, Volkswagen, Lada, Seat, Honda, carora li se vor alatura posesorii de automobile retro.

Avand in vedere ca avem o editie jubilara, distractia va fi si ea prezenta din plin. Nu vor lipsi din peisaj nici firmele expozante care s-au pregatit cu hostesse fierbinti, mancarea traditionala ungureasca, berea, muzica si, bineinteles, voia buna. In plus, cei de la Michelin se vor prezenta la fata locului cu un stand profesional, capabil sa diagnosticheze in mod pneurile, trenul de rulare si motorul. Si totul in mod gratuit.

Dar ce era mai bun, abia acum urmeaza:

Concursul "Limbo"
Pe scurt, cea mai joasa masina care participanta va castiga un cupon de cumparaturi la Devil. Este obligatoriu sa trisezi! Poti sa-ti scoti arcurile, sa bagi 10 oameni in masina. Orice, nu conteaza. Important este ca bara sa ramana la locul ei.

De asemenea, se pun la bataie si 10 cupe la Categoria "Top 10 car of the show", respectiv 5 cupe pentru Categoria "Best of category-Unique". Desigur, nu vor lipsi nici premiile speciale pentru urmatoarele:

  • Exterior
  • Interior
  • ICE
  • Painting
  • Motor
  • Idee unica
  • Debut promitator
  • Db Drag Racing 2012

Una peste alta, cea de-a zecea editia a show-ului Deviltuning se anunta extrem de interesanta. Poate chiar mai interesanta ca cea de anul trecut (poze AICI). Drept urmare, e timpul sa-ti faci bagajele si sa te pregatesti de o scurta excursie pana la Debrecen.

Exact ca si anul trecut, plecarea din Romania se va face in dimineata evenimentului de la ultima benzinarie Petrom, din Vama Bors. Intrarea este gratuita pentru cei care vin impreuna, in coloana, din Romania. Detalii la numarul de telefon 0746.378.088.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2012