Devil Tuning 11, 15 - 16 iunie 2013

Devil Tuning 11, 15 - 16 iunie 2013
Nici bine nu s-a incheiat Bucharest Wheels Arena 2013, caci pasionatii de automobile si tuning sunt invitati sa ia parte la un nou eveniment auto de amploare - Devil Tuning 11.
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 11-a editie a show-ului Devil Tuning va avea loc in weekend-ul 15 - 16 iunie, in locatia de camping Dorcas, pe malul lacului Vekeri - la aproximativ 40 de kilometri de Vama Bors, pe drumul alternativ catre Debrecen (Harta Locatie).

Astfel, pentru a scapa de grija cazarii, participantii sunt incurajati sa vina acompaniati de un cort pe care il pot amplasa in apropierea automobilelor expuse, in schimbul unei sume de numai 1.000 forinti - adica aproximativ 15 Ron, per cort.

In ceea ce priveste costul biletului, acesta este de 2.000 forinti - adica aproximativ 30 Ron, si trebuie achitat atat de vizitatori, cat si de cei care vin la eveniment pentru a-si expune masinile. In schimb, copiii cu o varsta sub zece ani vor avea intrare libera.

Ca si program, Devil Tuning 11 propune urmatoarele atractii principale:

- Devil Balazs se insoara! Sambata, la ora 18.00, va avea loc nunta publica, prilej cu care se va incerca si doborarea unui record Guinness. Mai exact, masinile prezente isi vor tura motoarele pana in limitare.

- Expozitie de 2 zile cu modele auto din fostul bloc est-european.

- Carstyling implineste 10 ani si ofera tutoror celor prezenti in cadrul Devil Tuning 11 un motiv in plus de distractie. De asemenea, acestia promit sa aduca la fata locului si fetele de la CKM, respectiv Playboy.

- Tot in cadrul Devil Tuning 11, revista “Rozsdakupac” celebreaza impreuna cu cei prezenti cea de-a doua sa aniversare.

- Numeroase surprize nationale si internationale.

- Intalnire BMW, Lada, VW, Honda, Bimmerteam, vetreanzsiguli.hu, retroauto.hu.

- Jurizarea si premierea masinilor expuse si inscrise la categoriile Show and Shine, Retro, Oldtimer, respectiv concursul de sunet.

- Pe toata durata evenimentului, Martin Car va organiza o expozitie cu vanzare de automobile second-hand.

- De asemenea, tot pe toata durata evenimentului, vor fi comercializate mancaruri si bauturi, in timp ce copiii vor avea parte de numeroase distractii pe placul lor.

Acestea sunt momentan informatiile disponibile cu privire la cea de-a 11-a editie a evenimentului Devil Tuning. Mai multe detalii vor fi anuntate in perioada urmatoare. Pana atunci insa, iata cum a fost la editia de anul trecut a evenimentului Devil Tuning.

Distribuie pe Facebook
mai multe