Americanii au scos-o recent la vanzare. Cu cat s-a vandut cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious

Americanii au scos-o recent la vanzare. Cu cat s-a vandut cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious
  • Americanii au scos-o recent la vanzare
  • Cu cat s-a vandut cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele mai cunoscute masini din seria de filme Fast and Furious are, incepand de saptamana trecuta, un nou proprietar.

Este oficial: cea mai cunoscuta masina din seria Fast and Furious are, de cateva zile, un nou proprietar. Suma cu care celebra Toyota Supra condusa, chiar in primul film, de regretatul actor Paul Walker s-a vandut a depasit orice asteptare.

Intr-o alta ordine de idei, nota de plata a faimoasei japoneze cu o caroserie Candy Orange si grafica Nuclear Gladiator a urcat pana la 550.000 de dolari.

Dupa cum precizam si anterior, inca din ultima parte a lunii mai, respectiva Toyota Supra gazduieste in compartimentul motor un propulsor turbo, pe benzina, in sase cilindri. Unitatea de trei litri este acompaniata de o transmisie automata.

Seria vestilor bune este completata de un spoiler fata, dar si o pereche de praguri laterale de la Bomex, la care se adauga jante pe 19 inch de la Dazz Motorsports.

Celebra Toyota Supra condusa, chiar in primul film al seriei Fast and Furious, de regretatul actor Paul Walker se mai bucura, de asemenea, si de o capota TRD-style, plus un eleron APR. Din peisaj nu lipsesc insa nici modificarile interioare.

Tapiteria in doua culori, ceasurile aditionale si volanul Momo cu design in trei spite se numara, alaturi de alte detalii, printre atractiile principale ale cabinei.

Toyota Supra de vanzare

Toyota Supra de vanzare

Toyota Supra de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota Supra de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2021