Americanii o scot la vanzare. Se cauta cumparator pentru cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious

Americanii o scot la vanzare. Se cauta cumparator pentru cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious
  • Americanii o scot la vanzare
  • Se cauta cumparator pentru cea mai cunoscuta masina din Fast and Furious
Distribuie pe Facebook

Cea mai cunoscuta masina din seria Fast and Furious va fi scoasa luna viitoare la licitatie, cu ocazia unui eveniment organizat in Las Vegas.

Vesti bune pentru fanii Fast and Furious. Una dintre cele mai cunoscute masini ale celebrei serii va fi scoasa, chiar la jumatatea lunii viitoare, la vanzare, in cadrul unei licitatii organizate de specialistii faimoasei case Barrett-Jackson in perioada 17 - 19 iunie.

Este vorba, mai precis, despre Toyota Supra pe care regretatul actor Paul Walker a condus-o in primul film, lansat pe piata in urma cu aproape doua decenii.

Informatiile referitoare la pretul pe care viitorul cumparator il va avea de platit nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata. Se precizeaza, in schimb, ca propulsia legendarei piese este asigurata de o motorizare turbo cu sase cilindri in linie.

Totodata, despre aceeasi Toyota Supra pe care Paul Walker a condus-o in primul film al seriei Fast and Furious se mai spune si ca ofera o cutie automata.

Printre modificarile aduse respectivei masini se numara si un spoiler fata, dar si o pereche de praguri laterale de la Bomex sau jante pe 19 inch, printre altele. Inutil de mentionat, din peisaj nu lipseste nici caroseria Candy Orange cu grafica Nuclear Gladiator.

Toyota Supra de vanzare

Toyota Supra de vanzare

Toyota Supra de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota Supra de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2021