Bugatti Vitesse primeste un rol in Transformers 4. La fel si noul Corvette Stingray!

Bugatti Vitesse primeste un rol in Transformers 4. La fel si noul Corvette Stingray!
Poate ca va mai trece o buna perioada de timp pana ce noul Transformers 4 va ajunge in cinematografele din Romania si de pe intreg mapamondul, insa asteptarea pare sa merite pe deplin.
Distribuie pe Facebook

Nu multe se cunosc la acest moment cu privire la scenariul ce va insoti noul Transformers 4 insa, in cazul in care nu ai aflat pana acum, cea de-a patra parte a indragitei francize va putea fi urmarita in cinematografele din Romania si de pe intreg mapamondul incepand cu data de 27 iunie a anului viitor.

Transformers 4 - Masini

Pe langa aceasta informatie, regizorul Michael Bay a mai anuntat si ca noul Transformers 4 nu va avea o foarte mare legatura cu cele trei episoade interioare, in timp ce sarcina de a interpreta rolurile principale va reveni de-aceasta data actorilor Mark Wahlberg, Nicola Peltz si Stanley Tucci.

Cea mai interesanta parte insa abia acum soseste. Spre deosebire de productiile precedente, Optimus Prime va fi "jucat" de un camion Western Star complet modificat. De asemenea, in echipa Autobotilor se va inrola si cea mai noua creatie a americanilor de la General Motors, si anume proaspat lansatul Chevrolet Corvette Stingray.

Transformers 4 - Masini

Chiar si asa, toate privirile vor fi atintite catre viitorul Autobot jucat de impresionantul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse care, fiind echipat cu un propulsor W16 quad-turbo de opt litri si 1.200 cai putere, nu va avea nici cea mai mica problema in a-i vana chiar si pe cei mai rapizi dintre Decepticoni.

Asadar, acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare primul trailer oficial al noului Transformers 4 si, bineinteles, filmul in toata splendoarea sa.

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe